Jesu li bogataši loši roditelji?

Foto: Shutterstock
 
RODITELJI koji su potpuno posvećeni svom poslu s godinama sve manje pažnje posvećuju djeci. Sve roditelje muči pitanje hoće li moći svom djetetu priuštiti sve. Bez obzira na materijalni status roditelja, oni su spremni učiniti sve kako bi njihovom dijete bilo sretno.
 
Upravo kako bi ispunili djetetove želje mnogi roditelji kreću u lov na veću plaću. No, nažalost, mnoga istraživanja do sad su pokazala kako novac i odgoj djece ne idu zajedno. Istraživanjem se došlo do šokantnog zaključka: Majke će zbog karijere zanemariti djecu više nego očevi!
 
Dosadašnje studije pokazale su kako roditelji imaju znatno manje blagostanja od parova bez djece, iako su upravo djeca ta koja bi svakom roditelji trebali biti najveća sreća. Bogati roditelji očito gube iz vida svoje prvotne ciljeve, da žele dodatnu zaradu kako bi dijete bilo sretnije. 
 
Posao bi stoga trebalo držati daleko od obitelji, jer ako posao dovedete kući vrlo je vjerojatno da će posao izgurati iz prvog plana gledanje utakmice sa djecom, odlazak u park, pričanje priča prije spavanja ili igru koju vaše dijete najviše voli. Vrijeme u kojem radite ostavite u uredu, dok vrijeme sa djecom posvetite isključivo njima!
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.