9 trikova s kojima će vaša obiteljska fotka izgledati savršeno

Foto: Instagram
 
VRIJEME je za savršenu obiteljsku fokticu.
 
Donosimo vam savjete kako bez puno truda izgledati savršeno.
 
Ubacite žarku boju
 
Žuta, crvena ili plava, sasvim je svejedno. Šal, cipele ili ruž žarke boje stavit će fokus na taj dio tijela i prikriti nesavršenosti.
 
Luda pozadina
 
Pozadina s blagdanskim dekoracijama učinit će fotku atraktivnijom. Obiteljske fotke na kauču totalno su out.
 
Zanimacija za ruke
 
Obično ispadnemo potpuno izgubljeno na fotkama kada ne znamo gdje bi s rukama. Dijete, ljubimac ili čaša odlično će pristajati u naručju.
 
 
Otkrij svoj kut
 
Ovisno o tome želite li sakriti podbradak, ruke ili podočnjake, potrebno je otkriti koji je vaš kut fotkanja kako bi na svakoj fotki izgledaia savršeno.
 
Izdužite vrat
 
Ne pokušavajte se sakriti iza djece na fotkama. Uspravite leđa i izdužite vrat i odmah ćete izgledati vrlo elegantno, pa makar bile i u pidžami.
 
Ruke
 
Ne volite svoje ruke? Izgledat će zategnutije i mršavije ukoliko ih savijete i oslonite dlanovima na kukove. U tom položaju možete i zategnuti mišiće ruku kako bi one izgledale savršeno, a nitko to stezanje mišića neće primijetiti.
 
Prikrivanje kilograma
 
Ako želite sakriti višak kilograma važno je da ne stojite ravno kao u vojsci. Kut zakrenutosti trebao bi biti barem 45 stupnjeva, noge stavite jednu ispred druge i težinu prebaci na stražnju nogu.
 
Želite duže noge?
 
Prekrižite noge prilikom fotkanja, bez obzira jeste li u sjedećem ili stojećem položaju. Prekriženi gležnjevi vizualno će izdužiti tijelo.
 
Smijte se
 
Osmijeh na fotkama nešto je što ćete prvo primijetiti. Smijte se uvijek, pa makar i „umjetno“. Na fotkama će osmijeh od uha do uha djelovati prirodno, zategnut će sve bore i izgledat ćete mlađe.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.