20 žena ispričalo je svoje iskustvo o trenutku kada su shvatile da su trudne. Jeste li i vi "točno znale"?

Foto: 123rf

MOGLE biste pomisliti da su počeci trudnoće s obzirom na sve poznate simptome relativno slične svim ženama, no iznenadit ćete se kada pročitate da ne samo da nijedna trudnoća nije ista, već i taj prvi trenutak vlastite spoznaje nije identičan kao kod drugih.

Svaka žena ima ono nešto po čemu je shvatila. Neke su to spoznale prije, neke kasnije, ali taj ženski instinkt da potajno ZNA, nevjerojatan je. A nijedna uglavnom nije to shvatila zbog nekog očitog razloga koji bi mogao biti jedinstven svima. Ma kakvi.

Pred vama su iskustva 20 žena sa 20 totalno različitih trenutaka spoznaje, a mi se pitamo, kakvo je vaše iskustvo? To čarobno iskustvo spoznaje koje se najčešće otkrilo u potpuno svakodnevnim situacijama.

>>>10 najranijih znakova trudnoće o kojima se rijetko govori<<<

1. "Krenula sam si raditi hot-dog, ali sam krivo otvorila hrenovke i rasplakala sam se kao curica. Tada sam shvatila."

2. "Prije mene shvati je moj pas Brutus. Ponašao se malo čudno jer kada sam ga pozvala da mi skoči u krilo, on je ostao pored mene, cvilio je, stavio šapu na moj trbuh i počeo na njuškati i lizati. Shvatila sam iste sekunde što se događa."

3. "Probudila sam se i shvatila da su mi sise preko noći narasle za dva broja. To je bilo to."

4. "Sanjala sam da hodam trgovinom pored velike količine voća i povrća, a svi su ljudi stajali i gledali u mene. Kada sam pogledala dolje vidjela sam sebe s ogromnim trbuhom. Probudila sam se i znala sam."

5. "Odradila sam svoje uobičajeno jutarnje trčanje, ali kada sam se vratila kući nisam više mogla ništa. Legla sam jer me savladao enorman umor. To je stvarno bilo neuobičajeno za mene, i znala sam koji je razlog."

6. "Jednu večer suprug se pohvalio novim skupim odijelom koje si je netom kupio. Ja sam počela histerično plakati, dok me on nije zagrlio i šapnuo mi: Mislim da si trudna i da zato plačeš. On je znao prije mene."

7. "Spremala sam kupaonicu u kojoj je već dugo stajao jedan neiskorišten test za trudnoću. Nikada mi u međuvremenu nije došlo da ga probam bez da sam bila sto posto sigurna da sam trudna, ali taj put nešto me iznenadno potaknulo da ga probam. Možete zamisliti moje iznenađenje kada se crtica doista pokazala."

8. "Prijateljice su me zezale da sam trudna, da sjajim, da sam nekako drugačija i nagovarale su me da napravim test. Oh - i jesam, samo da im pokažem da nisu u pravu, ali, hm, bile su u pravu. One su znale prije mene."

9. "10 godina prije moje trudnoće moja sestra rodila je sina. Jednu noć sanjala sam taj isti trenutak njegovog rođenja, samo su ovaj put uloge između moje sestre i mene bile zamijenjene. Probudila sam se s čudnim osjećajem da ću uskoro postati mama."

>>>Jeste li trudni? Ovo su rani simptomi<<<

10. "Mene nisu tjerali mirisi i okusi, svaki put kada mi se suprug samo približio trbuh osjetila sam koliko je osjetljiv i to me odmah tjeralo da ispustim dušu na toaletu. Tada sam shvatila da se nešto jako čudno počelo događati."

11. "Kod mene je sve bilo isto kao i prije osim što sam odjednom stalno moral ići piškiti. U jednom takvom izletu shvatila sam o čemu je riječ."

12. "Ja sam shvatila jedno jutro kada me šef pitao želim li nam naručiti tacose za ručak (koje obožavam), ali taj put sam se toliko zgadila nad njima da sam automatski rekla šefu - neću tacose, ja sam trudna!"

13. "Nismo radili na bebi, ali nismo ni pazili pa uopće nisam shvatila da mi mjesečnica jako dugo kasni. Primijetio je moj muž jer je kantica u wc već dugo bila bez njih".

14. "Inače sam jako zimogrozna, ali kada se početkom studenog počela razodijevati i po kući hodati u potkošulji i kratkim hlačama shvatila sam da ta promjena može značiti samo jedno."


15. "Inače nisam neki tip za slano, ali kada sam počela soliti čak i kisele krastavce, shvatila sam."

16. "Naša mačka nije baš druželjubiva i rijetko se kada da maziti, ali odjednom je počela gurati moje ruke sam da bi malo legla na moj trbuh. Ona mi je otvorila oči."

17. "Moja linija je uvijek bila besprijekorna ne samo zato što sam pazila što jedem, već zato što nikada nisam imala potrebu jesti previše. Ali kada sam se zatekla da sam pojela sve sa stola, znala sam da sam trudna."



18. "Moje omiljeno jelo je prepečena slanina, ali  jedno jutro ispovraćala sam se od mirisa i izgleda mog omiljenog specijaliteta. Odmah sam znala da tu nešto "smrdi"."

19. "Smušenost me razotkrila. Nekoliko dana bila sam potpuno van sebe, ali kada sam se uhvatila kako ključem od auta otključavam vrata od vrta koja čak nemaju ni ključanicu, shvatila sam da se nešto čudno i lijepo događa sa mnom."

20. "Zamislite, nije mi pasala pizza!. Znala sam. Odmah sam znala."
Kako se i kada vi shvatile?
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.