Zvijezdu Tračerice ugrizao šišmiš dok je nastupala s bendom: "Mora da sam vještica"

Foto: Profimedia

Ozzy Osbourne odgrizao je prije više od 40 godina glavu šišmišu dok je nastupao s Black Sabbathom, a ovoga su se tjedna šišmiši konačno osvetili heavy metalu zarivši svoje očnjake u frontmenicu jednog drugog benda.

Taylor Momsen, ranije poznata po ulozi Jenny Humphrey u tinejdžerskoj seriji Tračerica, podijelila je na Instagramu da ju je tijekom nedavnog koncerta s njezinim bendom The Pretty Reckless ugrizao šišmiš za nogu. Uz snimku incidenta koju je snimio obožavatelj prisustvovao nastupu benda u Sevilli u Španjolskoj, Momsen je govorila o "rock and roll trenutku."

"Za vrijeme Witches Burn, od svih pjesama, šišmiš je doletio na mene i zalijepio mi se za nogu. U tom trenutku sam nastupala i nisam ništa primijetila sve dok gomila nije počela vrištati i pokazivati. Bio je sladak, ali da, ugrizao me", rekla je Momsen, dodajući da joj sada treba "primati cjepivo protiv bjesnoće sljedeća dva tjedna".

Bend je predgrupa AC/DC-u na turneji

Momsen i njezin bend predgrupa su AC/DC-u na njihovoj turneji Power Up, a nastup u španjolskom gradu bio je treći koncert europske turneje od ukupno 24 stanice. Kao što je prikazano na snimci, Momsen u početku nije bila svjesna da joj se šišmiš zalijepio za nogu.

"Vi, društvo, pokazujete na nešto, a ja ne znam što govorite", može se vidjeti kako govori sliježući ramenima prije nego što se okrenula i pogledala u svoju nogu gdje se šišmiš zakačio. Zatim je zatražila pomoć i čuje se kako zacvili prije nego što je otresla šišmiša sa sebe.

"Mora da sam stvarno vještica. Sve je u redu, i šišmiš je dobro. On će biti moj novi prijatelj", rekla je okupljenima.

Momsen je bila dječja zvijezda, glumeći Cindy Lou Who u Kako je Grinch ukrao Božić, prije nego što se posvetila glazbi. 30-godišnjakinja se povukla iz glume 2011. nakon što je izašla iz Tračerice, a potom je postala frontmenicom grupe The Pretty Reckless.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.