Zvijezdu Jackassa nakon napuštanja klinike za odvikavanje traži policija

Foto: Instagram

ZVIJEZDA Jackassa Bam Margera prijavljen je kao nestao nakon što je napustio rehabilitacijsku ustanovu na Floridi.

Upravitelj ustanove rekao je policiji da je Margera bio na liječenju u ustanovi prema sudskom nalogu, ali nije bio zadovoljan ustanovom i njezinim uslugama. Umjesto da nastavi svoj boravak u centru, Margera je rekao upravitelju da će se prijaviti u drugu rehabilitacijsku ustanovu na istom području Floride.

Margera je napustio ustanovu u crnoj limuzini, prema policijskom izvješću koje je prenio TMZ, premda je osoblje u centru bilo zabrinuto zbog njegovog odlaska jer se činilo da odlazi neovlašteno. Zaposlenici nisu smatrali da je Margera opasan za sebe ili druge, no upravitelj je u ponedjeljak prijavio njegov nestanak te sada policija Delray Beacha traga za njim.

Izvor blizak Margeri rekao je za TMZ da je boravio u ustanovi za odvikavanje, a nedavno se posvađao sa svojom suprugom Nicole Boyd. Izvor je također rekao da je Margera imao problema sa sadržajima u centru te da je njegova odluka o odlasku bila impulzivna.

Prošlog mjeseca Margera je završio jednogodišnju terapiju odvikavanja od alkohola i ponovo se susreo sa svojom ženom i sinom Phoenixom na Floridi. Kaskader je za TMZ tada rekao da će on i njegova obitelj nastaviti živjeti na Floridi kako bi mogao sudjelovati u izvanbolničkim grupama anonimnih alkoholičara i drugim terapijama kako bi nastavio biti trijezan.

Margera je slomio zglob ubrzo nakon što je prošlo godinu dana liječenja, ali je odbio lijekove protiv bolova jer nije želio da mu ometaju napredak u oporavku od ovisnosti. Put njegovog oporavka započeo je nakon što je uklonjen iz najnovijeg Jackassa, Jackass Forever, zato što je bio pozitivan na Adderall te je tako prekršio ugovor s franšizom.

Zbog toga je Margera tužio Johnnyja Knoxvillea i druge uključene u film, ali je tužba kasnije odbačena. Govoreći za Variety o Margerinom isključenju iz filma, Knoxville je rekao: "To je stvarno srceparajuće. Volim Bama. Svi volimo Bama. On je naš brat, znaš? Samo se nadam da će on dobiti pomoć koja mu je potrebna jer nam je svima jako stalo do njega."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.