Zvijezda Tree Hilla prisjetila se jezive situacije sa snimanja: Zvala sam tatu na set

Screenshot: YouTube

Hilarie Burton, koja je u kultnoj seriji One Tree Hill glumila Peyton Sawyer, prisjetila se jedne situacije sa seta koja joj se urezala u pamćenje. U podcastu Drama Queens, koji vodi s kolegicama iz serije Sophijom Bush i Bethany Joy Lenz, Hilarie je rekla da je njihov bivši šef napravio epizodni lik samo kako bi je mogao zagrliti. Taj trenutak opisala je jezivim.

"S njim nisam razgovarala u stvarnom životu pa si je napisao ulogu u epizodi koja je zahtijevala da ga zagrlim", rekla je Hilarie, no nije otkrila o kojem šefu je riječ. Kaže da se osjećala sigurnom taj dan na setu samo jer je njezina obitelj bila prisutna. 

Pozvala je svog oca da dođe na set

"Dobila sam scenarij i pomislila sam: U redu, to je jedan dan posla, to je samo jedan dan posla. Uz to, Gregory Prange, tata mog tadašnjeg dečka, režirao je i moj je brat bio na setu", rekla je te dodala da je svog oca pozvala da dođe na set taj dan.

"Moj je tata čitav dan sjedio iza monitora, što je bilo pomalo čudno, zar ne? Zato što tamo nije bio u prijateljskoj ulozi. Dolazila sam k njemu između snimanja svake scene zato što sam znala da me ne može dirati dok stojim kraj tate i da me ne može odvući sa strane", rekla je glumica. Bivšeg šefa usporedila je s Voldemortom. 

Marka Schwana mnoge žene optužile za zlostavljanje

Prije ove njezine izjave, nizale su se optužbe za spolno zlostavljanje na račun Marka Schwahna, redatelja serije koji se u One Tree Hillu pojavio kao lik Max, vlasnik trgovine pločama. Hilarie, Bush i Joy Lenz bile su jedne od glumica koje su ga optužile za zlostavljanje, a isto je učinilo još 25 žena iz njegove serije The Royals. 

Schwahn je nakon ovih optužbi otpušten sa seta serije, a Hilarie i druge žene su izjave da je njegovo ponašanje bilo toliko ekstremno da su morale potražiti pomoć zbog PTSP-a. Mark se nikad nije javno oglasio o ovim optužbama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.