Zvijezda Dawson's Creeka pet mjeseci nakon razvoda snimljena u zagrljaju kolegice

Foto: Profimedia

Glumac Joshua Jackson i glumica Lupita Nyong‘o snimljeni su kako izmjenjuju nježnosti na plaži dok su slavili njezin 41. rođendan u Puerto Vallarti u Meksiku.

Zvijezda filma Black Panther i 45-godišnji glumac koji se proslavio serijom Dawson‘s Creek uhvaćeni su kako uživaju na pješčanoj plaži na kojoj su se držali za ruke, grlili i ljubili, piše Page Six. Par je prije tri mjeseca potvrdio romansu držeći se za ruke dok su šetali Joshua Treejem u Kaliforniji.

Nyong’o i Jackson prvi put su viđeni zajedno u listopadu 2023. dok su bili na turneji pjevačice Janelle Monáe u Inglewoodu, no tada su izvori za TMZ rekli da se između glumaca ne događa ništa romantično.

Par je romansu obznanio javnosti tri tjedna nakon što je Jodie Turner-Smith u listopadu podnijela zahtjev za razvod od Jacksona nakon četiri godine braka. Navela je nepomirljive razlike kao uzrok razlaza i zatražila zajedničko skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćeri Janie. Bivši par koristio je "Janie" kao alias za svoju kćer. U sudskim dokumentima je otkriveno da je njezino pravo ime Juno.

Iako je izvor za Us Weekly rekao da je Jacksona potpuno zatekao zahtjev za razvod, drugi je izvor za People rekao da su bili u vrlo "nezdravom" braku. U međuvremenu, Nyong‘o je na Instagramu potvrdila da se razišla s dečkom Selemom Masekelom zbog njegove prevare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.