Zoran Mišić nastupa kao specijalni gost u sljedećoj emisiji HTZ-a

ZORAN MIŠIĆ ovog će petka u live emisiji Hrvatska traži zvijezdu nastupiti kao specijalni gost i na taj način pružiti podršku kandidatima koji se, poput njega u prošlom izdanju showa, bore za što duži ostanak u HTZ-u. Zoki je prošle godine bio jedan od najpopularnijih kandidata, a završio je u samoj završnici s Bojanom Jambrošićem koji je na kraju i pobijedio. Zorana to nije pokolebalo pa i on sada vrijedno radi na svojoj glazbenoj karijeri. Zoki će otpjevati svoj prvi singl "Gdje si sad", a osim njega u petak nastupa i Carla Belovari sa singlom "Otići na vrijeme".
 
Tko ti je najbolji od kandidata ovogodišnjeg showa?

Mislim da su svi jako dobri i posebni na svoj način. Mala je razlika između njih, a što se tiče mojih favorita to su sigurno moji prijatelji i susjedi iz Valpova Juraj, Jurica i Adrijana.

Kako se razvijala tvoja karijera od izlaska iz showa?

Prilično dobro iako naravno uvijek treba težiti boljem, imao sam veliki broj nastupa po Hrvatskoj, Bosni i Sloveniji i svugdje je odlično prošlo. Jako sam iznenađen da se HTZ show toliko prati i u okolnim zemljama. Trenutno radim na pjesmama na svojem albumu, pa se nadam da će što prije ugledati svijetlo dana.
 
Što bi savjetovao kandidatima u kući i ovima koji su ispali?

Estradni posao je veoma zahtjevan i treba puno truda uložiti da bi se potvrdio na sceni. Onaj tko je u glavi dovoljno jak da istrpi sva razočarenja koja ga očekuju na putu do zvijezda, taj će uspjeti.

U showu Hrvatska traži zvijezdu ostalo je još osmero kandidata. Helena Hunčaga napustila je show odlukom gledatelja, a Adrijana Baković, Maja Malić, Kim Verson, Petar Brkljačić, Duje Stanišić, Vilibald Kovač, Jurica Gorša i Juraj Jurlina nastavljaju natjecanje. Kako će se kandidati snaći u tematskoj večeri pod nazivom Volim te, vidjet ćemo u petak u live emisiji. Do tada možete pratiti zbivanja u HTZ kući na blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.