Zlata Muck: Ok mi je bilo u Dublinu, ali Hrvatska je broj jedan



JUTROS su u druženju u jednoj zagrebačkoj parfumeriji uživale Sanja Doležal, Zlata Muck te Mirna Maras sa suprugom Marijem Valentićem. Dame su izgledale svježe i odmorno nakon ljeta, a Zlata i Sanja ispričale su nam gdje su bile i kako su se provele te otkrile što planiraju za jesen. "Super sam se provela ovo ljeto, no već sam zaboravila da sam uopće bila na godišnjem jer radim u komadu otkako sam se vratila. Malo nas je pa se stalno mijenjamo", ispričala je Zlata.

"Ok je Dublin, ali Hrvatska je broj jedan"

"Bila sam po hrvatskoj obali uzduž i poprijeko i posjetila sam Dublin. Ok je bilo u Dublinu, ali Hrvatska je broj jedan", ispričala je voditeljica o svom ljetu. Voli kombinirati aktivan i ležeran odmor, a na početku se uvijek dobro naspava jer je, kaže, kronično neispavana.

"Kronično sam u minusu sa snom"

"Uvijek mi je prvo najbitnije da se naspavam jer sam kronično u minusu sa snom, tako da mi dobar odmor uvijek počinje spavanjem. Potom ležim ispod smokve u vikendici i čitam knjige, provedem malo vremena i na plaži. Moram za početak napuniti baterije, a onda se može i tulumariti i provoditi besane noći", zaključila je Zlata. Već neko vrijeme je u vezi sa Sašom Sušecom, a otkrila nam je kako joj je podjednak užitak odmor provoditi i s dečkom i s prijateljicama.

Sanja Doležal voli kombinaciju akcije i odmora

S druge strane, Sanja Doležal se odmorila nešto duže nego Zlata, a sada se priprema za jesen i novu školsku godinu. "Vratila sam se prije par dana, iskoristila sam maksimalno ljeto, dva mjeseca se odmorila, nešto koncerata odradila. Ljeto brzo prođe i sada se treba vratiti u normalu", rekla je pjevačica. "Preferiram i odmor, ali i aktivnosti. Najviše volim skrivene plaže na kojima nema nikoga, ali isto tako ima dana i kad volim akciju. Bili smo na raftingu ovo ljeto i plovili po Kornatima, eto, kombinacija", izjavila je Sanja.

"Koncentrirana sam na djecu jer počinje škola"

Osim glazbom, bavi se i književnim klubom već godinu dana, a otkrila nam je kako joj je to uz glazbu, velika strast. "Ovih dana sam koncentrirana na djecu jer njima počinje škola. Što se posla tiče, redovno nastupamo s Fosilima, promovirali smo novu pjesmu i radimo i dalje", zaključila je šarmantna Sanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.