Žene koje su obilježile život Michaela Jacksona

NAPISANA je opširna biografija kralja popa Michaela Jacksona u kojoj se opisuju njegovi odnosi sa slavnim ženama iz svijeta glazbe i filma. Te žene bile su Jacksonove muze i duhovne vodilje.

Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley, njegova je stara prijateljica koju je upoznao 1974. Kad se borio protiv optužbi za zlostavljanje dječaka, Lisa mu je bila jedna od prvih osoba koje su mu dali podršku. Iako ni sama nije bila sigurna u njegovo seksualno opredjeljenje, udala se za njega. Brak im je trajao dvije godine, a do samog kraja ostali su pravi prijatelji.

Diana Ross

Diana Ross, glazbena diva, bila je očarana Jacksonom, a čim ga je upoznala lansirala ga je u zvijezde tako što mu je osiguravala medijski prostor. Diana ga je naučila puno toga. Upravo ona osigurala mu je prvi televizijski nastup, a poslije mu je rekla da je najveći i najbolji. Poznato je da je ona bila njegov veliki životni uzor.

Jane Fonda

Glumica Jane  Fonda  i pjevač upoznali su se početkom osamdesetih na jednoj zabavi. Jako brzo su se zbližili. Jane mu je predložila da mora odglumiti Petra Pana jer predstavlja mladost, veselje i slobodu, a Michael se tada rasplakao jer se poistovjetio s Petrom Panom.

Elizabeth Taylor

Ona koja je definitivno obilježila život ove zvijezde je diva Elizabeth Taylor, koja se još uvijek nije oporavila od njegove smrti. Njihov odnos bio je jako čudan i specifičan. Upoznali su se osamdesetih godina kad ju je Michael pozvao na svoj koncert u Los Angeles, a poslije koncerta ona mu je uputila ljutit poziv jer su mjesta koja joj je osigurao bila daleko od pozornice. Tu je započelo veliko prijateljstvo dvoje velikana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.