Željko Bebek prošetao centrom Zagreba sa suprugom Ružicom, držali se za ruke

Foto: Karlo Klasic/PIXSELL

GLAZBENIK Željko Bebek (77) prošetao je centrom Zagreba sa svojom suprugom Ružicom (44).

Par se držao za ruke i tijekom šetnje razgovarao s prolaznicima. Nisu skidali osmijeh s lica.

Par je u travnju ove godine proslavio 21. godišnjicu braka. Vjenčali su se 2002. u Dubrovniku, a upoznali su se na jednom Bebekovom koncertu, kada mu je Ružica prišla i zatražila zajedničku fotografiju.

Upoznali se kad je ona imala 18 godina

Ružica je tada imala tek 18, a on 52 godine. "Ona je ulaskom u moj život potpuno promijenila sve. Bez obzira na to što je ona bila mlada i još nije ni fakultet završila ili mene koji sam tada bio iskusni vuk u karijeri rock 'n' rolla, vidjelo se da sam se dovoljno smekšao da život počnem drugačije gledati", rekao je glazbenik jednom prilikom za In magazin.

"Ja sam bila jako mlada, imala sam tek 18 godina kad smo se mi upoznali i kroz neko druženje zajedničko shvatili smo da si odgovaramo. To je bilo vrijeme kad nije bilo ni mobitela, još kad smo se znali čuti na telefon, kad bi on mene nazvao doma ili pošalje s puta razglednicu, to su bili dugi telefonski razgovori i tako smo nakon nekog vremena shvatili da je lijepo tako", rekla je Ružica.

Pjevač se prije Ružice ženio dva puta te iz prvog braka ima dvoje djece, dok je s Ružicom dobio još dvoje, kćer Katarinu i sina Zvonimira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.