Želite jeftinije pretplate na Netflix i Spotify? Evo kako do njih

Foto: Press

AKO ste i vi jedan od onih čiji dan ne može proći bez povezivanja na video i glazbene streaming platforme, vrijeme je da razmislite o ulaganju u NFT.

Hrvatski startup Revuto osmislio je jedinstven način upravljanja pretplatama te je najavio prodaju NFT-ova (eng. Non-Fungible Token) koji će korisnicima omogućiti doživotne pretplate na Netflix i Spotify, a pritom će moći i zaraditi.

U sklopu Indexove emisije koju je vodila Vedrana Pribičević gostovali su Vedran Vukman CEO i Josipa Majić također suosnivačica Revuta. U emisiji ste mogli saznati odgovore na sva pitanja vezana uz ulaganje i zaradu te zašto je zapravo vrijeme da počnete efikasno upravljati svojim pretplatama. Emisiju ste mogli pratiti uživo na Indexovim video platformama - YouTube kanal Index Video i Facebook stranica Index.hr

U prodaji od 13. srpnja

Od 13. srpnja krenula je prodaja limitiranog broja NFT-ova za 10.000 zainteresiranih korisnika na Revutovoj internetskoj stranici.

Nakon što korisnik dobije NFT, Revuto će korisniku dati digitalnu debitnu karticu za plaćanje pretplata na Netflix ili Spotify. Proces se provodi u suradnji s tvrtkom Railsr (bivša Railsbank), koja pokreće Crypto.com te je najveći izdavač virtualnih kartica na svijetu. Revolution NFT otvara potpuno novo, sekundarno tržište digitalne pretplate budući da se njime može trgovati na kriptoburzama. 

Nakon što korisnik proda svoj NFT, Revuto će deaktivirati njegovu digitalnu debitnu karticu, a novom će korisniku izdati potpuno novu virtualnu karticu za plaćanje pretplata na Netflix ili Spotify. Prodaja je otvorena od 13.07. po cijeni od 349 američkih dolara, a korisnici mogu platiti Revuto NFT kreditnim ili debitnim karticama ili u kriptovalutama. 

“Zahvaljujući povratnim informacijama naših 350.000 aktivnih i verificiranih korisnika, odlučili smo dati zajednici upravo ono što su tražili - uslugu koja jamči stabilnu cijenu pretplate, a koju mogu jednostavno podijeliti s prijateljima ili članovima obitelji. Također, u slučaju da uslugu ne koriste, korisnici lako mogu vratiti svoj novac ili čak zaraditi prodajom NFT-a.  Želimo svima omogućiti da efikasno upravljaju svojim pretplatama i u konačnici napraviti pravednije tržište digitalnih pretplata”, istaknuo je Vedran Vukman, CEO i suosnivač Revuta.  

Više informacija o Revutu moguće je pronaći na njihovoj internetskoj stranici.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Revutom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.