Želite biti novo zaštitno lice R´n´B Confusiona? Prijavi se i postani nova Angels djevojka

"GOLDEN TWENTIES" ili "Jazz age" bili su glavna inspiracija prvog photo session-a s Angelsicama u 2009. godini koji nas je odveo daleko u povijest - godine jazz-a, glamura i stila. Angelsice u stilu dvadesetih predstaviti će i prvi Angels party u novoj sezoni R'n'B Confusion-a u klubu Piranha, točnije u srijedu 29. travnja.

Angelsice odjevene u duhu dvadesetih godina kao i svaki puta do sada zabavljat će se s gostima kroz cijelu noć, a ovog puta tematsku večer upotpunit će i razni elementi koji će dočarati tematiku prvog Angels partyja. Tako, svi vi koji mislite da imate sreće u kocki, moći ćete je iskušati protiv Angelsica uz partiju pokera te osvojiti vrijedne nagrade naših pokrovitelja.

Vaša domaćica večeri bit će Angelsica Romana Blažević

Dok ulazite u svijet dvadesetih, prekrasne Angelsice će vas dočekati sa starim wiskeyom te Vam ponuditi cigaru za početak vaše uzbudljive večeri. To nije sve! Sve one koji na Angels "Golden Twenties" dođu odjeveni stilu 20-ih (dress code; Black & White 20's) nagradit će naši sponzori: Puma, Index.hr, Bruno Banani - mirisi, Max Factor - kozmetika, Blitz & Cinestar, Chivas i Galileo butik Avenue Mall.

Vaša domaćica večeri bit će Angelsica čija figura ujedno krasi pozivnicu ovog partyja, Romana Blažević koja će vas u VIP dijelu kluba zasladiti jagodama i šlagom. Od svojih prethodnica preuzet će krila koja su zaštitni simbol domaćice Angels večeri. Tijekom večeri očekuje vas i specijalno glazbeno iznenađenje.



Angels audicija

R'n'B Confusion i klub Piranha u srijedu 29. travnja s početkom u 16 sati u klubu organiziraju veliku audiciju za nove Angels djevojke. Volite se zabavljati, izlaziti, komunikativni ste i želite biti dio tima u kojem ćete steći nove prijatelje te biti zaštitno lice R'n'B Confusion programa i kluba Piranhe?

Stilizirani i tematski "photo sessioni" u sklopu Angels projekta omogućit će vam da izgledate kao lice s naslovnice. Angelsice imaju VIP tretman kluba Piranha te nose status promotorica klupske atrakcije Angels popularnog RNB Confusion programa. Za potrebe istih angažirane su i honorirane za promociju i hostesiranje klupskih evenata
klubova Piranha, Papaya i Gjuro2.

Možda si upravo ti nova Angels djevojka

Svoje osnovne podatke, ime i prezime, datum rođenja, status: studentica ili? te dvije fotografije, pošalji najkasnije do srijede 29. travnja na rnbconfusion@gmail.com. Postani dio sada već velikog društva, Angels familije. Upoznavanje s novim Angels djevojkama održat će se u srijedu 29. travnja u 16 sati u klubu Piranha.

A.M.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.