Zbog Meghanine majke podignula se prašina: "Kate to nikad nije napravila"

Foto: Guliver Image/Getty Images

PROŠLOG tjedna na predstavljanje kuharice "Together: Community Cookbook" u Kensingtonskoj palači Meghan Markle došla je s majkom Dorijom Ragland, što je bio svojevrsni presedan.

Naime, dosad se nije događalo da na službena kraljevska događanja dolaze pridruženi članovi kraljevske obitelji pa se javnost zapitala je li to još jedna promjena koja je u kraljevsku obitelj stigla s bivšom američkom glumicom.

Laura Hills, stručnjakinja za kraljevsku obitelj, za magazin OK je izjavila da ne misli da će se ovakvi slučajevi ponavljati. Iako tvrdi da službene kraljevske obveze nisu događaji na koje bi trebalo voditi "pučanski" dio obitelji, kaže da je ovog puta vjerojatno napravljena iznimka kako bi Meghan provela više vremena s majkom koja joj je došla u posjet.

Embed from Getty Images

"Bio je to njen prvi samostalni službeni kraljevski angažman na kojem se pojavila kao domaćica te je držala svoj prvi javni govor. Jasno je da je na tako važan dan željela uz sebe imati svoju majku", tvrdi Hills.

Neki su odmah zaključili da Meghan ima povlašteniji tretman od Kate, čija majka nikad nije bila na njenim službenim obvezama. Hills pojašnjava da Kateina majka živi u Velikoj Britaniji pa se mogu češće viđati nego Meghan i njena majka Doria.

Novu samostalnu službenu dužnost Meghan ima već sutra, kad je očekuje otvorenje izložbe ''Oceania art exhibition'' na Kraljevskoj umjetničkoj akademiji u Londonu, a po svemu sudeći, javnost će budno pratiti svaki njen potez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.