Zatvoren zagrebački klub Pločnik. Tvrde da im je presudila - susjeda

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

ZATVOREN je zagrebački klub Pločnik. U 7 godina postojanja Pločnik je u Zagrebu bio sinonim za kulturna događanja, no osnivač Vedran Meniga tvrdi da ih je odlučila zatvoriti jedna susjeda.

"Nekim od naših zaposlenih, ljudima koji rade u Pločniku je rekla da mi imamo vrlo atraktivan prostor, što je nama naravno logično došlo do nekog zaključka da nas se ciljano i planirano želi izbaciti odavde", tvrdi on za RTL Direkt. Susjeda o kojoj je riječ je u zgradi kupila stanove za najam.

Dragi naši, neki su već dobro upoznati kakvu kalvariju proživljavamo posljednih godinu dana, i nažalost odlukom...

Objavljuje PločnikPetak, 12. siječnja 2024.

"Svaki put bi ciljano upravo kad je događanje dolazila policija, znači netko je to pratio i sustavno vršio mobing svaki put kad bi nešto radili. Nadležna policijska postaja Črnomerec, oni moraju doći kad netko pozove, oni su dolazili ovdje s okrenutim očima i svaki put rekli daj mi da to potpišem i idem jer su vidjeli da svaki put nema ništa", priča Meniga.

Tomašević poslao podršku preko službenih stranica Grada

Podršku Pločniku poslao je Grad Zagreb te pozvao na dogovor. "Grad Zagreb smatra da bi eventualno zatvaranje kluba Pločnik predstavljalo veliki gubitak za kulturnu scenu grada Zagreba te pozivamo sve zainteresirane strane da iznađu način da do toga ne dođe", poručili su.

Hvala Grad Zagreb na podršci, kao i svima vama koji nas obasipate porukama i ljubavlju proteklog dana! ❤️❤️❤️

Objavljuje PločnikSubota, 13. siječnja 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.