Požalila se da njen dečko želi seks više puta dnevno, dobila zanimljive odgovore

Ilustracija: 123RF

JEDNA je žena izazvala pravu debatu pitanjem je li normalno da njen partner želi seks nekoliko puta dnevno. Svoje pitanje anonimna žena u dvadesetim godinama postavila je na forumu Mumsnet.

"Moj partner želi seks svakog dana, a najviše bi volio da je to nekoliko puta dnevno. Meni je dovoljno dvaput tjedno ili najviše svaka dva dana", napisala je.

Dodala je da su u vezi sedam godina.

"Ako prođe dan ili dva bez seksa, osjećam da postaje frustriran, zbog čega imam osjećaj da mu nisam dovoljna jer ne želim više seksa", napisala je i dodala da bi očiti odgovor bio da se sam zadovolji, no nije sigurna da bi ga to odvratilo od seksa.

"Što je vama normalno?" pitala je.

Odgovori koje je dobila bili su različiti. Neki su poput njenog dečka i žele seks nekoliko puta dnevno, dok je drugima dovoljno jednom mjesečno.

"Nakon 21 godine braka i dalje imamo 'zdravi interes', no ne svakog dana. U karanteni smo bili zaigraniji ujutro", napisala je jedna žena.

Istraživanja su pokazala da je čak 38 posto britanske populacije u karanteni izgubio libido.

"Uopće nemam želje za seksom u karanteni. Nemam uopće prostora za sebe i seks je zadnja stvar koju želim", napisala je jedna žena.

"U karanteni jednom mjesečno, izvan nje dvaput. Oboje bismo htjeli češće, ali on radi puno radno vrijeme, imamo tinejdžera i desetogodišnjaka te je teško naći vremena", požalila se druga žena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.