ZADNJI TREN Danas je zadnji dan da naručiš svoj BeautyBox za samo 83 kune!

Foto: BeautyBox

BEAUTYBOX, hit kutijica o kojoj priča grad, kao i svakog mjeseca - rasprodala se u rekordnom roku. Zbog velikog interesa i broja upita, BeautyBox tim osigurao je još nekoliko primjeraka ove superisplative kutijive, ali - nemojte zakasniti.
 
Danas je zadnji dan da naručite mjesečnu pretplatu na sjajnu kutijicu u kojoj se nalaze uzorci i proizvodi originalne veličine.
 
Sljedeći tjedan na tvoju adresu stići će tvoj BeautyBox. Za samo 83 kune mjesečno u BeautyBoxu nekad se dobije i do 6 različitih proizvoda!!
 
U BeautyBoxu nalazi se sve što je lijepo. Nisu to uvijek samo dekorativna i preparativna kozmetika. U prošlim mjesecima u BeautyBoxu se našao Ženski rokovnik, slatkiši, bestselleri, luksuzna kozmetika...

 
Dosadašnje pretplatnice su prezadovoljne dobivenim - barem tako sugeriraju komentari na Facebooku i Instagramu, potražite ih sami ako nam ne vjerujete. :) 
 
Vrijednost kutijica, kad bi se proizvodi kupovali zasebno, višestruko je premašivala iznos pretplate. Kako i ne bi kad su se unutra nalazili vrhunski full size proizvodi najbolje kozmetike na hrvatskom tržištu.

>>> PRETPLATI SE NA BEAUTYBOX! BRZO JE I JEDNOSTAVNO!<<<
 
Nakon što se proizvodi iskoriste, ono što ostaje još dugo vremena je sama kutija. Napravljena je tako da se skupljanjem više primjeraka složi jedan lijepi ladičar/ormarić u koji se može pospremiti baš bilo što. Nakit, šminka, knjige, pa čak i omiljene cipele! :)

 
Danas je zadnji tren da se naruči najnovije izdanje. Vjerujemo da smo za vas pripremili sve što je potrebno za nadolazeći mjesec. 
 
Napomena: Pretplate su moguće još samo danas, a ako želiš svoj primjerak - uplata mora biti napravljena do sutra u podne!!!

>>> PRETPLATI SE NA BEAUTYBOX! BRZO JE I JEDNOSTAVNO!<<<



Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.