Zadnje objave na društvenim mrežama Larryja Kinga otkrivaju što mu je bilo najvažnije

Foto: Instagram/Twitter

LARRY KING je u svojih 87 godina izgradio bogatu karijeru, ali ništa manje uzbudljiv nije bio ni njegov privatni život. Slavni se voditelj ženio čak osam puta, imao je petero djece i devetero unučadi. Njegove posljednje objave na društvenim mrežama pokazuju da mu je na kraju života najdragocjenije bilo upravo vrijeme koje je provodio sa svojom djecom. 

Njegova posljednja objava na Twitteru bila je fotografija s njegova dva najmlađa sina, Chanceom i Cannonom, objavljena na američki Dan zahvalnosti krajem studenoga prošle godine. 

"Sretan Dan zahvalnosti. Zahvalan sam na svojim dečkima i večeri iz Craig'sa", napisao je uz fotku. 

Na Instagramu se zadnji put javio krajem listopada sa sličnom fotkom, na kojoj pokazuje kako sa sinovima gleda bejzbolsku utakmicu. 

"Ovo je dobra noć", napisao je. 

Prethodna objava je bila puno tužnija, a objavljena je u kolovozu kad se saznalo da je Larryju u kratkom roku preminulo dvoje djece: sin Andy i kći Chaia. 

"S velikom tugom i slomljenog srca potvrđujem da sam nedavno izgubio dvoje djece, Andyja i Chaiju King. Oboje su bili dobre i ljubazne duše i jako će mi nedostajati. Ovaj je gubitak preskočio red. Ni jedan roditelj ne bi smio pokopati dijete", napisao je Larry uz nekoliko obiteljskih fotografija. 

Fotografije s ocem na Instagramu je često dijelio i njegov sin Chance. 

"Zauvijek ću biti zahvalan za svog tatu koji je divan čovjek i u kojeg se ugledam. Jedan drugog volimo beskrajno i vječno", napisao je uz jednu od fotografija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.