Zabavite se u petak u Piranhi uz popularne Gramophonedzie

IZA NAS je veliki rođendanski tjedan. Nadamo se da ste došli sebi. Klupsko utočište svjetske glazbene kreme Piranha će u petak, 4. lipnja ugostiti vlasnika megapopularnog singla "Why don't you". Razlog više vašoj ultimativnoj zabavi u petak dat će i Get EXITed pečat, zajednički projekt Exit tima i kluba Papaya. Nakon rasplesanog Get EXITed promotivnog partyja u samom srcu grada Zagreba u sklopu "Dancing in the Street" projekta, nastavljamo s plesnom groznicom na drugom Get EXITed promo partyju u klubu Piranha.

GET EXITed Regional tour

Regionalno povezivanje najvećih glazbenih manifestacija koje je Exit tim pokrenuo prošle godine u suradnji s klubom Papaya, rezultiralo je eksplozijom nastupa svjetske i regionalne kreme izvođača. Regionalno glazbeno putovanje za jedan od najvećih svjetskih festivala, EXIT, dobit će svoje prvo Get EXITed izdanje na prekrasnoj plaži Zrće u klubu Papaya od 1. do 4. srpnja ove godine.

U Papayi će se tako okupiti najbolje regionalne, ali i svjetske glazbene snage (petak, 2. srpnja - Sven Vath; subota, 3. srpnja -  Umek & Gramophonedzie). Nakon svjetski popularne destinacije Zrće, Get EXITed zabava se seli pod stare zidine Dubrovnika, na druženje s filmskim zvijezdama - svi posjetitelji Libertas film festivala okusit će dašak najbolje zabave na Get EXITed partyju u utorak, 6. srpnja s regionalnom kremom Dj-a i vokalista. Nakon filma, uzbudljivo putovanje nastavlja se na slapovima nacionalnog parka Une, u prirodnoj oazi grada Bihaća.

Svi posjetitelji u Bihaću u sklopu Get EXITed "Back to nature" uživat će u dva dana glazbe, filma i adrenalinskog sporta (5. srpnja Gramophonedzie; 6. srpnja Natalie Periš, Papaya Dj's, bongosi...). Svi Get EXITed putevi spajaju se u Novi Sad, grad domaćin svjetski priznatog Exit festivala na kojem vas očekuje najveće festivalsko uzbuđenje u regiji. 
 
4. lipnja - Piranha: GRAMOPHONEDZIE
 
Planetarni uspjeh megasingla "Why don't you" dosegao je najviše vrhove svih svjetskih top-lista, a Gramophonedzie su tako postali prvi srpski glazbenici koji su zauzeli broj 1 britanskog MTV-ja. Podsjetimo, britansko izdanje MTV-ja slovi kao jedno od najrelevantnijih glazbenih tijela i subjekata u svijetu. Marko Miličević je osoba koja stoji iza zaraznog plesnog singla "Why Don't you", a njegovom proboju na svjetsku scenu svjedočio je i Get EXITed tim u sklopu njegovih nastupa na Winter Music Conference u Miamiju.

S diplomom Akademije umjetnosti u Beogradu te ugovorom s jednom od najmoćnijih diskografskih kuća na svijetu, EMI records, Marko Miličević Gramophonedzie suvereno korača prema svjetskom vrhu glazbene industrije. Vrijedno je napomenuti da je "Why Don't you" standardan Dj set singl velikana poput Swedish House Mafije, Carla Coxa, Davida Moralesa, Rogera Sancheza, Davida Guette... niz se nastavlja.
 
Sjedište regionalne promocije Get EXITed projekta tako će u petak, 4. lipnja biti klub Piranha, a svi posjetitelji plesat će u ritmu nezaustavljivih Gramophonedzie. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.