William i Kate navodno neće gledati dokumentarac o Harryju i Meghan

Foto: EPA

PRINC William navodno je izjavio kako nikad neće gledati Netflixov dokumentarac Harry&Meghan i zamolio je svoje prijatelje "da se ne obaziru" na tvrdnje iznesene u toj seriji. Dodao je kako je on "usredotočen na budućnost i svoj posao", a ne na bitke sa svojim bratom i nevjestom.

Unatoč obiteljskim trzavicama, princ je navodno naveo i kako će poslati božićne poklone svojim nećacima, ali je naglasio da neće biti razmjene poklona između dva para, tvrdi izvor Sunday Timesa koji je naveden kao blizak prijatelj Williama.

Ni kralj ni kraljica ne žele gledati seriju?

Drugi prijatelj i izvor navodno je to sve potvrdio i dodao kako "ni kralj ni kraljica ne planiraju gledati šestodijelnu seriju iako prate naslove u medijima".

Kraljevski izvori demantirali su ranije brojne tvrdnje Meghan iz serije. Njezine navode da je bila "potpuno nespremna za kraljevski život" opisali su kao "čiste laži". Vojvotkinja od Sussexa u seriji tvrdi da je morala guglati himnu i da nije znala kako se nakloniti.

 

Kraljevski izvori: Nije se dogodilo

Međutim, kraljevski izvor rekao je za Sunday Times da je Meghan zapravo dobila upute od 30 točaka o svojoj budućoj ulozi, i to šest mjeseci prije njihovog vjenčanja. Tvrde da su joj čak dostavili i popis stručnjaka koji bi joj mogli pomoći.

Još jedna tvrdnja iz dokumentarca koja je dovedena u pitanje je da je Meghan navodno bilo zabranjeno pozvati svoju nećakinju Ashleigh Hale, kćer svoje polusestre Samanthe Markle, na svoje vjenčanje. 

"To se jednostavno nije dogodilo. Nikada nismo davali nikakve savjete ili smjernice o tome tko bi od njezine obitelji ili prijatelja trebao ili ne bi trebao doći na vjenčanje. Sjećam se da je Meghan spomenula da bi voljela pozvati nećakinju, ali na kraju je odustala jer ju je morala staviti pod snažan nadzor", dodao je izvor.

Podsjetimo, nova Netflixova dokumentarna serija Harry&Meghan izazvala je burne reakcije u javnosti. Seriju su prozvali "američkim propagandnim smećem", a Harry i Meghan našli su se na meti prozivki za iskorištavanje cijele priče o napuštanju kraljevske obitelji kako bi dobili osobnu i financijsku korist.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.