Vraća li se Tanja Tomić na televiziju?

BIVŠA voditeljica sportskih vijesti na RTL-u, Tanja Tomić, danas je uživala u šetnji gradom sa svojim drugim, tek nekoliko mjeseci starim sinom Androm i još uvijek "friškim" suprugom Nikolom Ćukom. Iako joj je trenutno majčinstvo vjerojatno najvažnije, bivša voditeljica, koju je tjednik Globus 2007. godine uvrstio na popis najljepših Hrvatica, čini se, ipak razmišlja i o nastavku karijere.

Tanja Tomić se nakon otkaza na RTL-u vratila na radno mjesto tajnice u Hrvatskoj gospodarskoj komori, no, danas je nagovijestila kako bismo je ponovno mogli gledati na malim ekranima. Naime, iako bivša voditeljica nije željela otkriti kako se snalazi u ulozi majke dvojice sinova, od kojih je stariji osmogodišnji Bruno, u telefonskom razgovoru je rekla: "Ne bih sada ništa komentirala, komentirat ću kada se vratim na televiziju". Čini se da bivša voditeljica ili planira ili barem priželjkuje povratak na moćni medij.

Tanja Tomić radila je kao tajnica Nadana Vidoševića, predsjednika Hrvatske gospodarske komore, prije nego što je dobila angažman na RTL-u. No, nakon fizičkog obračuna sa svojim tadašnjim suprugom i kaznene prijave koja je slijedila, RTL joj je otkazao suradnju, pa se vratila u svoj stari ured. Za sadašnjeg supruga, 30-godišnjeg Nikolu, Tanja Tomić udala se u rujnu prošle godine u Velom Lošinju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.