Vodimo vas na koncert Tokio Hotela u Beograd

BUDUĆI da je njemačka teenage atrakcija Tokio Hotel zaobišla Zagreb, vodimo vas na njihov beogradski koncert. Tokio Hotel će u organizaciji MTV-a i Arene Beograd 28. ožujka održati koncert u glavnom gradu Srbije. Bend će u Beogradu nastupiti u okviru Humanoid svjetske turneje na kojoj promoviraju istoimeni album i to upravo na dan kad je trebao biti održan ranije najavljen, a potom otkazan koncert u Zagrebu.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji su po cijeni od 350 kuna za fan pit, 280 kuna za tribine i 215 kuna za parter i mogu se nabaviti na novootvorenom prodajnom mjestu u TC Ušće, blagajni beogradske Arene, SKC - knjižari Delfi, Domu omladine, Eventimu, kazalištu Boško Buha, Gigstixu (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem internetskih stranica www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Osvoji ulaznice!

Dvoje najbržih čitatelja Indexa koji na index.nagrada@gmail.com pošalju mail naslovljen "Tokio Hotel - Beograd" i u njemu navedu svoje osobne podatke dobit će po dvije ulaznice za beogradski koncert. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.