Vlatka Pokos ponovno iskorištena: S Bubičićem sam bila u SMS vezi

TELEVIZIJSKA voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos komentirala nam je napise koji su se ovih dana pojavili u medijima. Naime, pojavila se priča prema kojoj je ona izjavila da je veza između nje i Dine Bubičića izmišljena. "Ide mi već na živce što mi svi lijepe Dinu. Dino i ja bili smo u vezi mjesec i pol dana, a u tom periodu vidjeli smo se tri puta pa je stoga naša veza bila SMS veza. U tako kratkom periodu ne može se dobro upoznati osobu pa tako ni ja njega nisam stigla upoznati."

"Pretpostavljam da je naša veza njemu poslužila da se medijski promovira"

Ipak, kaže, njihova veza nije bila izmišljena: "Meni je Bubičić u životu potpuno nevažan i nervira me uopće pričati o njemu. Pretpostavljam da je naša veza njemu poslužila da se medijski promovira". Njoj, rekla je, takva vrsta samopromocije ne treba, a kako je on dao vijest o njihovoj vezi u medije bez njezina znanja, pretpostavlja da je to napravio da bi se njegovo ime češće pojavljivalo na naslovnicama. Isto tako demantirala je vijest da je ikad živjela sa Željkom Radolfijem, iako se, kaže, između njih razvila prava veza. 

"Danas ne prepoznajem bivšeg muža kad ga gledam u medijima"

"Možete s nekim živjeti i dvadeset godina, a da ne upoznate osobu s kojom živite. Danas kad gledam svog bivšeg muža u medijima, čini mi se da ga ne poznajem, a bili smo u braku i živjeli zajedno", rekla je Vlatka. Shodno tome, ni Dinu nije stigla upoznati te ne može pričati o tome kakva je on osoba, a užasno je, dodaje, živcira što maneken stalno ima potrebu u u medijima komentirati kakva je ona osoba jer smatra, ne poznaje ni on nju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.