Vlada zavjet šutnje: Ovo je dokaz da je Meghan Markle već rodila?

Foto: Guliver Image/Getty Images

DORIA RAGLAND, majka Meghan Markle, stigla je iz Sjedinjenih Američkih Država u Veliku Britaniju, a javnost je uvjerena da je došla vidjeti svoje novorođeno unuče.

Kako piše The Sun, 62-godišnja Ragland ovih je dana stigla iz Los Angelesa, a kako su Meghan i Harry najavili da neće pokazati bebu javnosti odmah po rođenju, mnogi su uvjereni da je dolazak Meghanine majke dokaz da je rodila.

Kako pišu otočki mediji, Ragland je otkazala satove joge, platila šetačicu za svoje pse i zamolila prijatelje da se brinu o njenoj kući u Los Angelesu dok je ona u Londonu.

"Poput svake majke, Doria želi biti uz svoju kćer u ovakvim trenucima u životu", rekao je izvor za The Sun.

U priopćenju koje su princ Harry i vojvotkinja od Sussexa poslali medijima, objasnili su da ona neće roditi u bolnici St. Mary's, u kojoj su rađale i princeza Diana i Kate Middleton, te su poručili da se sami najprije žele upoznati s bebom prije nego što je pokažu javnosti. 

Meghan nije prva članica kraljevske obitelji koja želi roditi kod kuće. I kraljica Elizabeta svoju je djecu rodila izvan bolnice, u Buckinghamskoj palači ili rezidenciji Clarence.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.