Vjenčani buket Jelene Veljače uhvatila je - Iva Visković!

VJENČANI buket Jelene Veljače uhvatila je mlada glumica Iva Visković, Veljačina kolegica iz sapunice "Ljubav u zaleđu", gdje su djevojke glumile ljute suparnice, javlja Gloria. Također, isti tjednik "vjenčanje godine" opisuje do najsitnijih detalja, te smo tako saznali da su se Janko i Jelena vjenčali uz zvukove legendarnih Beatlesa i njihove "All You Need Is Love", a prvu bračnu noć proveli su u hotelu The Regent Esplanade, koji je za mladence, navodno, najromantičniji hotel u Zagrebu.

Ovisnica o internetu, Jelena Veljača, je odmah po ponoći, umjesto rezanja svadbene torte, uhvatila mobitel i promijenila si status na Facebooku u "udana", a uz romantičnu vjenčanicu, Jelena je odjenula cipele Lauboutin, koje joj je Janko kupio za prošli rođendan. Jednostavan vjenčani buket od njezina najdraža cvijeća - božura, Jeleni je darovao likovni umjetnik Saša Šekoranja.

Vrt je bio uređen poput romantične planinske kapelice, pa su uzvanici sjedili na starim škrinjama prekrivenim janjećim kožama, a romantičnoj atmosferi pridonijela je svjetlost mnoštva bijelih svijeća, starih fenjera i cvjetnih aranžmana.



Za večeru je bilo posluženo nekoliko sljedova, a gosti su uživali u tatarskom bifteku, raviolima punjenim kestenima, pačjom pečenkom i raznim slasticama. Svadbena torta bila je potpuno bijela, nadjevena suhim šljivama umočenim u porto i posuta laticama. U jednom trenutku puštena je i projekcija Jeleninih i Jankovih fotografija iz djetinjstva; s obitelji, prijateljima te njihovih uspomenama od trenutka kada su se upoznali do danas.Svoj prvi bračni ples, mladenci su izveli uz skladbu "Romeo and Juliet" Dire Straitsa, ali u verziji Jankova omiljenog benda Killers.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.