Vito Padovan na izložbi slika Ade Nobilo: Spreman sam za ljetne avanture

"ADA NOBILO slika prizore koji su odredili njezino životno iskustvo i koji su bliski njezinim preferencijama iz očaravajuće raznolike ponude opće povijesti umjetnosti", opisao je recenzent Darko Glavan. Pod nazivom "Otkrivanje strasti" na Zagrebačkom Velesajmu je održana pretpremijera izložbe slika Ade Nobilo koja je privukla brojne uglednike i poznata imena hrvatske showbiz scene.

"Strast je prema nekome koga voliš, prema životu, prema, hrani, umjetnosti", rekla je Antonia Šola koja je, iako se okušala u glumi, svoju strast pronašla u glazbi i pisanju pjesama. "Slike su vrlo različite, ali našla sam dvije koje su mi se jako svidjele i voljela bih ih vidjeti u svojoj kući. Prekrasno mi je kada netko ima takvu ljubav prema bilo kojoj vrsti umjetnosti. To ti zaista pomaže da prebrodiš različite teške trenutke", dodala je Šola.

Samouka slikarica slika od kada zna za sebe, a u posljednje vrijeme često eksperimentira. "Cijeli moj život se vrti oko strasti za umjetnosti, a inspiraciju pronalazim u sebi i u životu koji me okružuje" rekla je Ada Nobilo.

Dok Gita procjenjuje umjetnost, Pia se sprema za svoje prvo kupanje u moru

Izložbu je došla vidjeti i Maja Vučić i to u pratnji kćerkice Gite koju su slike toliko oduševile da je cijelo vrijeme razdragano trčala između izložaka. "Gita je svoj ukus izrazila tako da je slike koje su joj bile najljepše pokazala prstom", rekla je Maja. Za razliku od nje, supružnici Cetinski svoju kćerkicu Piju nisu poveli, no uskoro je vode na more, na prvo plivanje. "Super napreduje. Velika je već, puže i sjedi. Sutra idemo u Istru i tada će po prvi put kupanje u kadi zamijeniti onim u moru", rekla je Ivana Nobilo-Cetinski i dodala kako će veći dio ljeta njih dvije pratiti Tonyja po nastupima.

Ipak, najviše ženskih očiju bilo je upereno u, još uvijek, jednoga od najpoželjnijih muškaraca. Riječ je o vaterpolistu i modelu Viti Padovanu, kojega je u posljednje vrijeme teško vidjeti na različitim događanjima u Hrvatskoj budući da igra vaterpolo u Saudijskoj Arabiji. Upravo je stigao u Zagreb, a u domovini planira provesti četiri mjeseca, koliko mu traje odmor od utakmica, ali ne i od treniranja. Najviše nas je zanimao njegov trenutni ljubavni život, na što je on sa zagonetnim smiješkom odgovorio: "Nema nikakvih novosti". "Bitno je da dolazi ljeto i kreće odmor. Otvorene su sve opcije. Bit će puno putovanja, sporta, kupanja i naravno partyja diljem obale", izjavio je Vito i na neki način otvorio put svim djevojkama koje još uvijek padaju na njegov šarm. Unatoč činjenici da mu se bliži 40. godina, Padovan je i dalje vrlo aktivan i dobar igrač i uopće ne razmišlja o kraju karijere.

Iva Milanović-Litre
Foto: Borna Čavrag

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.