“Vidio sam ju golu!” Jesu li muško-ženska prijateljstva moguća?

Foto: Index Video

ŠTO biste rekli kad bismo vam otkrili da između ovog para nije bilo ništa? Mnogi ne vjeruju da su muško-ženska prijateljstva moguća, no jedan par nam je otkrio kako je to ipak moguće i koje su to čari muško-ženskog prijateljstva.

Postavili smo Karla i Tajanu na test prijateljstva gdje su nam iskreno odgovarali na pitanja o sebi i njihovom odnosu, ali i na ona škakljiva pitanja na koja bi malo tko dao odgovor. Dokaz tome je i pitanje koje smo postavili Karlu - "Jesi li vidio Tajanu golu?" na koje se Tajana simpatično uhvatila za glavu, a Karlo hrabro dao odgovor. Podijelili su s nama i kako je sve završilo.

Što su još prošli zajedno i kakve su nam sve zanimljivosti otkrili, pogledajte u nastavku.

 

Sudionici našeg zabavnog intervjua, osim što su pokazali koliko su dobri prijatelji već šest godina, opisali su svoje prijateljstvo poput novog okusa Somersbyja - Mango Limeta

Ovaj osvježavajući cider s lakoćom je osvojio nepca ovo dvoje prijatelja koji su uživali u novom izdanju Somersbyja baziranog na tropskom okusu manga s cvjetnim notama.  

Baš kao što se Tajana i Karlo izvrsno nadopunjuju, tako se slatki mango dobro balansira s kiselom limetom te stvara novi okus s kojim će mnogi prijatelji nazdravljati ovog proljeća. 

Sadržaj donosi Index u suradnji sa Somersbyjem te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.