VIDEO Unuka Arsena Dedića objavila spot za pjesmu s kojom ide na Doru

Foto: Tina Kadoić

Lu Dedić, kći Matije Dedića i unuka Arsena Dedića, objavila je službeni videospot za pjesmu Plavi leptir, s kojom se natječe na Dori. Iza produkcije spota stoji Tina Kadoić, a uz Lu se u spotu pojavljuju i plesačice Luna i Nika Lilek.

"Na spot sam ponosna i osim pri snimanju same pjesme Plavi leptir, kroz proces snimanja ovog spota još sam dublje prodrla u tu nježniju stranu sebe. Tina Kadoić snimala je i moj prvi spot i kao što sam očekivala, ponovna suradnja je bila još jedno predivno iskustvo. Tina mi daje dojam kao da se već dugo znamo i napravi ugodnu i familijarnu atmosferu u kojoj ništa nije teško odraditi. Plesačice Nika i Luna Lilek su me oduševile svojim performansom, a posebno sam ponosna i na magičnu scenografiju koju je osmislila i postavila Marta Dolenčić", rekla je Lu.

"Organizacija je puno kompleksnija, neusporedivo s bilo čime što sam do sada radila, zbog čega mi je uzbudljivo sudjelovati u cjelokupnom procesu i vidjeti kako se to sve odvija prije nego što stigne pred TV kamere i publiku. Pjesmu bih opisala kao vilinsku i bajkovitu, u isto vrijeme nježnu i moćnu. Jako mi je drago što imam priliku predstaviti se takvom pjesmom", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.