Video - "Surfaj sa zvijezdama": Četiri dana lude zabave i kvalitetne pjesme

DO VELIKE ljetne turneje "Surfaj sa zvijezdama" dijeli nas samo dva dana. Pobjednik showa Hrvatska traži zvijezdu - Bojan Jambrošić, te ostali natjecatelji koje ste mogli pratiti svakog petka tijekom njihovih live nastupa, u nedjelju 26. srpnja u noćnom klubu Arsenal održat će svoju prvu gažu. Turneja će se održati u četiri grada - Zadru, Rijeci, Splitu i Osijeku.

"Očekujemo dobru turneju, puno kave, kruha..."

Prvi koncert održat će se u zatvorenom prostoru dok će nove hrvatske zvijezde na preostala tri nastupati na otvorenom. Podsjetimo,  1. kolovoza na Trsatskoj Gradini u Rijeci, 7. kolovoza na Tvrđavi Gripe u Splitu te 14. kolovoza u dvorištu Vege u Osijeku. Raspjevani kandidati HTZ-a već su počeli trenirati glasnice i iako su dosad imali tek jednu probu - oduševljeni su.

"Danas smo se nakon jako dugo vremena svi ponovno vidjeli i super je bilo vidjet ih nakon toliko vremena. Na koncertima ćemo pjevati pjesme koje smo pjevali tijekom showa tako da nam ništa neće biti problem", rekao je pobjednik Bojan. Baš kao i sve prave zvijezde, bivši natjecatelji HTZ-a također imaju svoje zahtjeve. Osim dobre turneje i zabave oni očekuju puno kave, cigareta, kruha, novca te zelenu sobu u backstageu. 

Karata za prvi koncert u Zadru je sve manje tako da ako želite vidjeti svoje omiljene zvijezde požurite u Dallas Music shopove i kupite svoju kartu. Svi nastupi počinju u 20 sati, a kandidati vam obećavaju puno pjesme i naravno - ludu zabavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.