Video: Seksi akrobacije Playboyeve zečice na dubrovačkim plažama

PLAYBOYEVA zečica koja je odlučila napustiti Hefnerov "raj na zemlji" snimila je prve kadrove svoje emisije u Hrvatskoj. Bridget Marquardt teškog je srca napustila blagodati znamenite Hefnerove vile i odlučila snimiti edukativno-putopisnu emisiju o najljepšim plažama i morima diljem planete, ali opet, s daškom seksipila koji je neizostavan kad su prsate starlete u pitanju.

"To je u jednu ruku zabavno, ali i vrlo seksi"

Bridget je posjetila Dubrovnik, ali i nezaobilazno turističko odredište - Zlatni rat. Emisija pod naslovom "Bridget’s Sexiest Beaches" snimat će se na lokacijama diljem svijeta. Prvi kadrovi snimljeni su u Australiji, a odmah zatim plavuša je doputovala na Mediteran.

U svakoj epizodi zečica će gledatelje provesti kroz najznačajnija mjesta kraja u kojemu se nalazi, po principu putopisa, ali na njezin način. "To nije samo puko pokazivanje ljepota tih mjesta. To je neka vrsta avanture. U svakom mjestu koje posjetimo ja ću se družiti s lokalnim stanovništvom, degustirati tamošnju hranu, kao i učiti sve običaje i isprobavati tradicionalne nošnje. To je u jednu ruku zabavno, ali i vrlo seksi", otkrila je Bridget.


Da joj ne nedostaje avanturističkog duha i hrabrosti, zečica je pokazala skočivši s litice od 7 metara, vozeći avion... Osim što je imala fizičke aktivnosti, Bridget je guštala u domaćim kulinarskim specijalitetima, ali i domaćim vinima te se oduševila našom graševinom. Osim Hrvatske zečica će posjetiti i Jamajku, Fidži, Meksiko, Kostariku, Tajland...

S.C.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.