Video: Ljepotica Freida Pinto zaljubljena u svojeg mlađeg kolegu?

ONO ŠTO se Susan Boyle dogodilo s jednom pjesmom, to se indijskoj glumici Freidi Pinto dogodilo sa samo jednim filmom. Od anonimne neugledne djevojke iz zabačenog indijskog sela postala je ljepotica s holivudskih crvenih tepiha koju svi vuku za rukav jer žele biti njezino društvo. Međutim, 19-godišnji Dev Patel, njezin mlađi partner iz filma, ne vuče je samo za rukav već i za gaćice.

Do tog zaključka došli su oni koji su ih vidjeli u Izraelu za vrijeme zajedničkog ručka. "Ne samo da su zajedno ručali i zaljubljeno se gledali, već je Freida dugo vremena glavu odmarala na njegovom ramenu. Djelovali su jako sretni i kao da ih nije bilo briga tko ih vidi", rekao je izvor The Sunu.

Romantični vikend u Izraelu

Dev je stigao u Izrael kako bi dao podršku Freidi koja je tamo snima novi film "Miral". "Dev s nje nije mogao skinuti pogled, a ona se stalno meškoljila kako bi mu bila što bliže", nastavio je izvor. No, bez obzira na nagađanja i pokušaja iščitavanja između redova njihovog ponašanja, Freida i Dev su demantirali glasine kako su zajedno. Devov glasnogovornik odbio je dati izjavu vezanu za glasine.

Prije nego se uopće usudila upustiti u zaljubljivanje, Freida je nakon velike slave zbog Oskarom nagrađenog filma jednostavno odlučila prestati se javljati svojem suprugu. Siroček nije znao o čemu se radi, pa je svim silama pokušavao doći do svoje supruge koja se za to vrijeme već smiješila holivudskim objektivima.

Freida ga je hladnokrvno odbacila i njegovo društvo zamijenila Devom Patelom, ali i Millom Jovovich, Claudijom Schiffer i Karlom Lagerfeldom. Pored druženja s poznatima, ispijanja šampanjca na crvenim tepisima i poziranja za naslovnicu indijskog Cosmopolitana, Freida je nedavno potpisala ugovor s kozmetičkim brendom L'Oreal, koji joj garantira novih 200 tisuća funti na računu.

L.V.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.