Video: Lindsay Lohan napravila milkshake i nazvala ga po sebi

KAD ZVIJEZDE pomalo "izblijede" i ne znaju kako se ponovno promovirati, naprave nešto poput očajne Lindsay Lohan. Naime, mlada glumica odlučila je napraviti milkshake i nazvati ga po sebi. To joj je svakako pošlo za rukom, barem kad su obožavatelji u pitanju. Podivljali fanovi Lindsay su dočekali ispred slastičarnice "Millions of Milkshakes" u Hollywoodu te su joj cijelo vrijeme zviždali, zazivali njezino ime, vrištali i govorili je da je vole..

"Lindsay Lohan Milkshake"

"Lindsay je bila jako pristojna. Milkshake koji je napravila nazvala je 'Lindsay Lohan Milkshake'", otkrio je jedan od zaposlenika. S njom se, naime, nije pojavila Samantha Ronson - njezina bivša djevojka s kojom se često druži u posljednje vrijeme.

Bivše ljubavnice su nakon prekida često posjećivale noćne klubove i razuzdane zabave, sve dok navodno Samantha nije ostavila Lindsayinu odjeću ispred svog stana. Nakon pijane noći, one su navodno završile zajedno u krevetu, što nije odgovaralo Samanthi Ronson koja je Lohanicu ponovno ostavila čim se otrijeznila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.