Video: Erotski nabijeno svlačenje glumice Tiffani Thiessen

MNOGI se sjećaju glumice iz serije Beverly Hills 90210 Tiffani Thiessen koja je glumila zločestu Valerie Malone u koju je neko vrijeme bio zaljubljen popularni Brandon. Ta ista glumica otprilike dvadeset godina kasnije svojim zamamnim poprsjem i nabijenim seksipilom mami uzdahe i muškarcima i ženama. Snimka u kojoj, među ostalim, lagano svlači majicu i ostaje u kupaćem kostimu prikazana je na "Funny or Die" kada govori o svojem životu.


Tiffani je rođena u kalifornijskom Long Beachu 23. siječnja 1974. godine i postala je poznata po ulogama Kelly Kapowski u seriji "Školsko zvono" i već spomenute Valerie Malone u seriji "Beverly Hills 90210".

"Ja sam mutant"

"Ja sam mutant, imam toliko puno toga u sebi, a polovicu uopće niti ne znam. Njemica sam s jedne strane, Grkinja i Velšanka s druge. Majka je tamnoputa, a plave oči sam naslijedila od oca", rekla je glumica. Kako je sama napomenula, jedan od bitnijih izvora inspiracije joj je brat Todd, a u majci i baki vidi svoje uzore. Njezin ujak Roger Ernest je studirao sa Stevenom Spielbergom i sudjelovao u zajedničkom scenariju za školski film "Slipstream". Ujak joj se pojavio i u filmu "Close Encounters of the Third Kind" te u "The Sugarland Express". U oba filma glumio je policajca. Ernest je bio prvi član njezine obitelji koji ju je počeo nagovarati na glumu i ulazak u svijet showbiznisa.

Što se privatnog života tiče, Tiffani je o 2001. do 2003. godine bila zaručena za glumca Richarda Ruccola, 9. lipnja 2005. godine udala se za sadašnjeg supruga Bradyja Smitha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.