Video - Ena Kovačević: Od djevojke iz susjedstva do blistave zvijezde!

INDEXOVI posjetitelji su izabrali - prva pratilja Indexove Kraljice maturalne večeri mlada je i  zgodna Ena Kovačević iz Velike Gorice, maturantica srednje Zrakoplovne škole. Osamnaestogodišnja ljepotica je, zahvaljujući vašim glasovima, od poznatog zagrebačkog Beauty centra Božica dobila frizuru i šminkanje, a stručne ruke u salonu koji je nedavno proslavio svoj četrdeseti rođendan našu su Enu transformirale u pravu zavodnicu.

Kako i ne bi, kad se Beauty centar Božica, osim spomenutom tradicijom, diči i asortimanom od preko 450 usluga, ažurno prati najnovije trendove u kozmetici, frizerstvu i pedikerstvu, a zaštitna lica su im poznate hrvatske ljepotice i televizijske zvijezde, između ostalih Antonija Blaće i Renata Sopek.

Studij na Filozofskom fakultetu, a usput manekenstvo!

Tako je Ena pred našim kamerama zablistala, iako joj ovo nije bio prvi put da pozira ispred primamljivih čari fotoobjektiva. Naša pobjednica se, naime, već bavila manekenstvom, a osim ambicija koje gaji prema studiranju neke od grupa na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, Ena se i dalje vidi u manekenskim vodama. Uzor joj je skandalima sklona crna pantera Naomi Campell, a u namjeri da zavlada (hrvatskim) modnim pistama Enu podržavaju članovi obitelji, ali i dečko, koji je, usput rečeno, sve do nedavno s Enom dijelio i školsku klupu.

"Ena je topla osoba, pravi i iskreni prijatelj"


Naše kamere Enu su ispratile i do restorana u kojemu su veseli maturanti slavili prag svoje zrelosti, a prijatelji, kojima mlada maturantica nije rekla da je osvojila drugo mjesto na našem natječaju, kada su nas ugledali, iskreno su se iznenadili. Ipak, ljubomore među prijateljicama nije bilo, a sve odreda "zrihtane" prijateljice za Enu su imale samo riječi hvale. "Ena je divna osoba, pametna je, draga i osjetljiva. A najbitnije od svega, pravi je i iskreni prijatelj", zaključili su uglas te zajedno otplesali u svoju maturalnu noć te, vjerujemo propisno, proslavili dan koji svaki učenik očekuje s nestrpljenjem, zadnji dan srednje škole!

Novinar: Vanda Voloder
Foto: Borna Čavrag 
Video: Tomislav Brdjanović

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.