Video: Dobrodošli na proslavu šestog rođendana R´n´B Confusiona

ODAVNO je poznato da su najbolji provodi rezervirani za srijedu i to u klubu Piranha već zadnjih šest godina u sklopu programa R'n'B Confusion powered by Index.hr. Šest godina ste se zabavljali nastupima svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda, a iza R'n'B Confusiona stoji preko 80 odrađenih nastupa.

Uvijek svježi i inovativni projekti poput "Angels" ili "R'n'B Live! Confusion" uz bogate tematske partije kao što su Ice "Cream party", "Chick Fight" plesno natjecanje za djevojke ili "Warm Up" večeri najvećih R'n'B koncerata poput Beyonce samo su neki sastavni dijelovi ovog nezaustavljivog klupskog kotača.

Montell Jordan obožava Piranhu i R'n'B Confusion

Kako bi klub Piranha sa svojim programom dostojno proslavio šesti rođendan, večeras će vas zabavljati legenda Montell Jordan. Kako je sam jednom prilikom rekao, ugodno se iznenadio Zagrebom i koncertom u Piranhi prije dvije godine, te je presretan što je njegov koncert ostao zapamćen kao najposjećeniji klupski event.


Sličnu, ako ne i istu atmosferu, Montell se nada da će ponoviti i večeras kad će podsjetiti na svoje laganice "This is how we do it", "Get it on tonight" ili "Let's Ride". Dobitnik prestižnih nagrada Grammy i MTV ne krije svoje oduševljene večerašnjim koncertom, a što je o s svemu rekao pogledajte u priloženom videu.

Provjerite zašto je R'n'B Confusion powered by Index.hr već šest godina omiljeno okupljalište svih mladih željnih najboljih tuluma u gradu. No, upozoravamo vas kako zbog iznimno velikog interesa organizatori mole sve goste da što prije zauzmu svoje mjesta večeras u klubu Piranha zbog očekivane gužve.

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.