Vanessa Radman: Uživam glumiti s Milenom Dravić!

PRELIJEPU hrvatsku glumicu s tri različite adrese - zagrebačkom, beogradskom i njemačkom sreli smo na otvorenju nove meke za sve obožavatelje ljepote, kremica i njege tijela, DermoEsthetique centra smještenog u novotvorenim zagrebačkim Kaskadama. Između kapljica šampanjca i bliceva objektiva Vanessa nam je ispričala sve o svojim malim ritualima ljepote, ali i poslovnim planovima kojih ova bivša natjecateljica ima kao u priči. Ali, posvetimo se prvo onom zbog čega smo se i našli i pustite da vam Vanessa udijeli pokoji savjet, iako sebe ne smatra pravom osobom za to.

"Lijena sam za lickanje, ali puno spavam i odmaram se"

"Tempo mi je dosta nabijen, živim na tri adrese i previše vremena za neku pravu njegu nemam, pogotovo ne sama, i pogotovo zato što sam jako lijena", priča nam Vanessa. Međutim, redovito spavam i odmaram se, što je za zdrav i njegovan izgled najbitnije. Isto kao i prirodni dermatološki preparati koje koristim, a koje dobivam ovdje u DermoEsthetique centru. Za sve ostalo se prepuštam iskusnim rukama Skin centra u kojem sam u Zagrebu vjerna već godinama", ispričala nam je Vanessa te čitateljicama preporučila neke od brendova u koje se kune, a koje koristi i Severina, kao što su Payot, Gatineau, La Praire, Lierac i ostalih francuskih pomadica u koje se kunu mnoge ljepotice diljem svijeta, pa tako i ona sama.

"Velika čast mi je bila nastupiti u Plesu"

A razgovarajući s Vanessom saznali smo da je ona prava žena sa svjetskim iskustvom, ali da je najvjernija svojoj domovini i uspomenama na djetinjstvo koje je redovito provodila na Lošinju kod bake i djeda. Stoga je ponudu državne dalekovidnice da sudjeluje u Plesu sa zvijezdama objeručke prihvatila i kaže, nije požalila. "Nije mi žao što sam ispala, bilo mi je jako lijepo plesati i vježbati. Smatram da sam ispala pravedno, a prilika koju su mi s HTV-a pružili, da budem na televiziji u domovini, glumici poput mene ne pruža se svaki da. Ples ću svakako pratiti i dalje", ispričala nam je, ali svojeg favorita nije htjela otkriti.

Međutim, Vanessa nam je otkrila da joj je najveća neispunjena želja da zaigra u nekom hrvatskom filmu, te se nada da će uskoro od nekog našeg redatelja i primiti takav poziv. "Igrati u domovini mi je privilegija i čast, u svim ulogama dajem sve od sebe", kaže Vanessa koja trenutno snima u Srbiji, i to glavnu ulogu u seriji "Šesto čulo" u kojoj joj je partnerica legendarna Milena Dravić, a koja je originalni televizijski projekt srpskog glumca i producenta Tihomira Arsića, u kojem njih dvoje glume agente balkanskog Interpola i bore se protiv mafije na prostoru bivše Jugoslavije.

"U Beogradu sam kratko, ali uživam"

"U Beogradu mi je divno. Tek sam kratko tamo pa ne izlazim puno, ali ekipa na snimanju je super, jako opuštena, ali i profesionalna. Već sam se udomaćila u jednom kafiću i restoranu što je važno kad si u stranom gradu, važno je imati uporište i kutak gdje se dobro osjećaš. Ja ga imam po lokalima i kod susjeda koji me obožavaju - kuhaju mi kafu i juhice i, moram priznati, uživam", priča nam Vanessa. "Milena Dravić je divna žena i divna glumica i pravi profesionalac. Uživam raditi s njom i mislim da ću od nje puno naučiti", ispričala nam je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.