Vanessa Perroncel želi se pomiriti s Wayneom Bridgeom



VANESSA PERRONCEL želi se pomiriti s bivšim dečkom i ocem svog sina, nogometašem Wayneom Bridgeom. Navodno je francuska manekenka nazvala svog bivšeg nakon što se našla usred afere s Johnom Terryjem. Nakon što ga je nazvala, Vanessa se zaputila u Wayneov dom u Cheshireu, gdje je boravio i njihov sin. Manekenka se tamo zaputila kako bi uzela svog sina.

No, kad je došla u dom prevarenog nogometaša, njega nije bilo. Naime, Wayne se ranije tog dana zaputio na trening. Wayneova majka Wendy nije htjela izaći iz kuće kako bi predala malenog Jaydona. Ogorčena baka navela je svog supruga Micka da preda unuka. "Bio je to vrlo hladan i kratak susret. Wendy nije htjela Vanessu ni vidjeti", rekao je izvor.

Manekenka je bila na rubu suza kad je uzela sinčića u ruke. Upitana za komentar na cijelu situaciju, Vanessa je ogorčeno odgovorila kako nema ništa za reći. Navodno su ona i Wayne razgovarali samo jednom otkad je cijela afera s Terryjem izašla na vidjelo.

Nogometaš je bilo shrvan kad je shvatio da je Terry posjećivao Vanessin dom u vrijeme kad je maleni Jaydon bio u kući. "Ne mogu vjerovati da si se seksala s njim u našoj kući dok je tamo bio Jaydon. Plaćam ti dovoljno visoku alimentaciju, mogla si barem platiti sobu u hotelu", urlao je Wayne na Vanessu kad je saznao za sve.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.