Uživa u slobodi: Maja Šuput tulumari po Jadranu s posinkom Lepe Brene

IAKO je tek nedavno prekinula s dečkom, poduzetnikom Andrijanom Plenčom, zli jezici proširili su da pjevačica Maja Šuput ljubi 24-godišnjeg Filipa Živojinovića, najstarijeg sina Lepe Brene, odnosno sinom Breninog muža Slobodana Živojinovića kojeg ima iz svog prvog braka sa Zoricom Desnicom. Iako je Maja to demantirala, posljednjih se dana ne razdvaja od pet godina mlađeg Filipa. Osim što su viđeni u jednom noćnom klubu, Maja i Filip slobodno vrijeme provode na bazenu Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom, gdje već godinama ljetuje Lepa Brena s ostatkom obitelji.

Filip je u ljubavnoj vezi sa srpskom manekenkom Sofijom, dok je Maja slobodna žena

Iako je Filip u ljubavnoj vezi sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević, Maja je odnedavno slobodna žena. Naime, nedavno je prekinula s dečkom, poduzetnikom Andrijanom Plenčom s kojim je u ljubavnoj vezi bila osam mjeseci. Prekid su vješto skrivali sve dok pjevačica nije viđena sama na moru, a Andrijano u Zagrebu gdje je prisustvovao na predstavljanju ekskluzivne marke satova.



"Meni se toliko gadi nevjera da to ne mogu opisati. Nikad u životu ne bih bila nečija ljubavnica jer sam dovoljno dobra da budem jedina", izjavila je Maja prije nekoliko mjeseci za jedan tjednik, a kako piše Story, Filip je i dalje u vezi sa srpskom manekenkom tako da ako je vjerovati Majinim tvrdnjama - čini se da Maju i Filipa zaista veže samo prijateljstvo.

Maja Šuput koja je poznata kao velika zabavljačica uvijek je nasmiješena, čak i nakon prekida s Plenčom, ona i dalje izgleda kao najsretnija žena na svijetu. Je li to možda zbog neke nove ljubavi, Filipa ili nekog trećeg razloga, ne znamo, ali ako je suditi izvana, prekid s Andrijanom nije je nimalo pogodio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.