Uz pomoć repera Stoke, Nina Badrić postaje pjevačica narodnjaka

DOK NEKI celebrityji ljeto provode sunčajući se po elitnim plažama duž jadranske obale, reper Marin Ivanović Stoka, radi punom parom. Osim "Stoka showa" kojeg je najavio početkom godine, Marin snima još tri projekta za televizijsku kuću OBN. Dok se njegova emisija planira emitirati početkom jeseni, Stoka nam je otkrio da snimanje kreće za dva dana.

"Nina je prvo htjela provesti noć s Georgeom Clooneyjem, ali se ipak na kraju predomislila"

"Prvi dio emisije 'Stoka showa' se sastoji od provoda s poznatim osobama po najvećim ljetnim destinacijama. Znači, ja ću poznate Hrvate, Srbe, Bosance i sve s prostora bivše Jugoslavije, u periodu od 30. srpnja pa do 25. kolovoza odvesti na top destinacije i najbolje klubove po Jadranu", otkrio nam je Stoka koji 1. rujna kreće s drugim dijelom showa - ispunjavanjem želja istim tim osobama.

"Drugi dio snimamo u Zagrebu. Nakon što sam im priuštio raznorazne dogodovštine na moru, ostvarujem im želje", dodaje Marin koji će recimo Indiri Mujkić ostvariti želju da cijeli dan provede u lunaparku, popularni Milan Tarot će uz pomoć njega postati faraon na bosanskim piramidama dok će Nina Badrić postati prava "cajkašica".

"Nina je prvo htjela provesti noć s Georgeom Clooneyjem, ali se ipak na kraju predomislila i postat će pjevačica narodnjaka. Organizirao sam joj koncert na kojemu će pjevati najpoznatije narodne hitove, ali samo za moj show", otkrio je Stoka koji će osim Nine, Indire i Milana Tarota u svom showu ugostiti Selmu Bajrami, Tarika Filipovića, Bijele udovice, nezaobilazne Gotovčeve, Ćiru Blaževiće te mnoge druge.

"'Stoka Show' mi je najdraži jer ima najveću slobodu. Mogu napraviti što god želim"

Drugi show koji će voditi svestrani reper zove se "Gandalf tattoo", a rađen je po licenci američkog "Miami Ink" koji se svakodnevno prikazuje na MTV-ju. Osim što će pričati s poznatima, ali i nepoznatima, Stoka će svoje goste i tetovirati. Kao pobjednik prošlogodišnjeg showa na OBN-u "Big Mamma house" Marin je dobio čast voditi novu sezonu realityja koja počinje 17. rujna. I napokon, posljednji projekt koji također počinje u jesen je "Rat bendova".

"Nedjeljom ću biti gost i član žirija u showu gdje će se prijavljivati bendovi iz cijele ex-Yu i svirati jedni protiv drugih", rekao nam je Stoka kojemu se od četiri emisije ipak najviše sviđa "Stoka show". "Taj show će biti poseban jer imam najveću slobodu. Sve što mi padne na pamet mogu napraviti", rekao nam je za kraj Marin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.