Ulaznice za Los Ninos de los Ojos Rojos od danas i u centru grada

KAKO biste nabavili svoju ulaznicu za koncert grupe Los Ninos de los Ojos Rojos, dovoljno je od danas do utorka, 23. ožujka doći u Profil Megastore. Tako ćete tijekom Dana multimedije moći doći do ulaznica za izvrsne Španjolce koji izvode temperamentnu fuziju ska, reaggea, funka te irskog i španjolskog folka. 
 

Koncert Los Ninos de los Ojos Rojos odličan je uvod u bogatu koncertnu sezonu koja slijedi. Uz mnoge strane zvijezde koje su svojom veličinom i intenzivnim marketinškim kampanjama zasjenile manje i vrlo kvalitetne bendove, još uvijek ima onih koji cijene dobru glazbu, koji vole intimnije koncerte i koji znaju kako uživati u šarenoj lepezi glazbenih žanrova.

Los Ninos su atrakcija iz španjolskog Cáceresa, pjevaju na španjolskom, žele naučiti hrvatski i garantiraju da ćete u dva sata koncerta zaboraviti na recesiju. Njihov gitarist Jasmin Mešić zaslužan je za već čvrsto prijateljstvo Los Ninosa i publike na našim prostorima. Oni su pozitivan bend, glazbenici koji rade ono što vole i koji upravo iz tog razloga stvaraju glazbenu fuziju više različitih žanrova. Bend je danas u Banjoj Luci gdje se dečki pripremaju za prvi koncert turneje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.