Ucviljena Tila Tequila tuguje s osmijehom na licu

SMRT holivudske društvenjače Casey Johnson i dalje je vruća tema preko bare, a njezinoj zaručnici legla je kao naručena. Tila Tequila, koja se Caseyinom smrti neće financijski okoristiti, uhvatila je dodatnih pet minuta slave u svojem tugovanju koje odrađuje s osmijehom.

Njezin holivudski dom je pod najezdom paparazza; uspjeli su je izvući iz kući i starleti u usponu postaviti nekoliko pitanja, a iako odgovori koje je davala nisu bili bili posebno konkretni, njezino ponašanje jest.

Istraga još uvijek otvorena

A istraga o okolnostima smrti još uvijek traje; iako su i Tilu neki tabloidi povezivali s njezinom smrću, policija je otklonila sumnju javnim priopćenjem, a okolnosti u kojima je umrla ne prestaju šokirati svijet. Casey je u svom domu na Mulholland Driveu mrtva ležala tri dana, a našli su je okruženu prljavim suđem, ostacima hrane i štakorima.


Također, pod kraj života nije imala nikakvih vlastitih prihoda, a obitelj joj je davno ukinula pristupe njihovim računima, pa se mlada bogatašica navodno skrivala od utjerivača dugova. Danima nije izlazila, a skupocjeni Porsche koji nije rastekućila je skrivala u garaži.



Casey Johnson je iza sebe, osim tugujuće rodbine, ostavila i kći koju je prije tri godine posvojila u Kazahstanu, a koju joj je nedavno sudskim putem oduzela vlastita majka. Jedno vrijeme se skockala i pokušala živjeti normalno, ali nije izdržala pod pritiscima čudesnog svijeta alkohola, droga i izlazaka, što ju je na koncu stajalo života.

Datum pokopa još uvijek nije određen, zna se tek da će je pokopati u New Yorku, gdje će ovih dana biti prebačena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.