U kina stiže "Crni petak", novi horor redatelja Hostela s Patrickom Dempseyem

Foto: Press

Novi slasher horor s kojim ćete se dobro zamisliti kad idući put budete žurili po popust… ili na večeru.

"Crni petak" starta u kinima od sutra, 14. prosinca i stiže kao savršeni završetak nedavnog prodajnog ludila, jer su glavne žrtve ovog slasher hororca oni koju su prouzročili nerede za vrijeme američkog otvaranja popularnog Black Fridaya.

Satiričan, urnebesan, brutalan i bez pardona, Crni petak je old-school slasher horor s modernim duhom, a u Americi je toliko oduševio s otvaranjem da je popularni redatelj Eli Roth već obećao nastavak! 

Trailer filma izmjenjuje simpatičan šarm američkog gradića s jezivim kadrovima serijskog ubojice koji svoje žrtve priprema za najstrašniju večeru ikada. Nakon što neredi na Crni petak završe tragično, misteriozni ubojica inspiriran Danom zahvalnosti terorizira Plymouth – mjesto koje je osnivač tog blagdana. Otimajući stanovnike jednog po jednog, uskoro otkriva zlokobniji blagdanski plan. Hoće li grad otkriti ubojicu i preživjeti blagdane... ili će postati gosti za njegovim uvrnutim blagdanskim stolom?

Redatelj filma je Eli Roth, ikona splatter i slasher horor filmova, poznat po horor klasicima Koliba straha, Hostel, Hostel 2 i erotskom trileru Knock Knock s Keanu Reevesom i Anom de Armas. Glavnu ulogu igra Patrick Dempsey (serija Uvod u anatomiju, filmovi Vrisak 3 i nadolazeći Ferrari) kojega je nedavno People magazin proglasio najseksipilnijim muškarcem 2023. godine.

U sporednim ulogama su mlađoj publici poznatiji šarmantni Milo Mannheim i planetarno popularna TikTokerica Addison Rae, koji daju moderni štih staromodnom horor žanru slasher filmova o poremećenim serijskim ubojicama koji kroz film vrebaju svoje žrtve.

Crni petak još jednom kreće u Hrvatskoj, a nakon što pogledate ovaj film, možemo samo reći - sretno sa šopingom ubuduće, i dobar tek!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.