Twitter profil koji stalno objavljuje jedan te isti video ima tisuće pratitelja

Screenshot: HRT

VEĆ osam godina Leo Mujić i njegove kultne izjave "svaki petak izuzetak" i "stay out of the highway in the fridays" dio su društvenih mreža u špici sezone u Hrvatskoj. 

Nakon što su ga uhvatile kamere HRT-a, Leo Mujić je postao hit na internetu i svojevrsni mem.

Na Twitteru postoji profil s više od pet tisuća pratitelja koji konstantno, gotovo svakog petka, objavljuje video Lea Mujića i potpuno je posvećen njegovom liku i djelu. Twitter profil Stay out of the highway in the fridays ne gubi na popularnosti - dapače, broj lajkova na svakoj novoj objavi istog videa svjedoči da ekipi na Twitteru nije dosadio.

Leo je postao hit 2015. godine

Srbin u gužvi na autocesti postao je hit u ljeto 2015. godine, a njegova slava ne blijedi ni osam godina kasnije. Osim što je prigovarao oko vinjeta i gužvi, Leo je bio zabrinut za HRT-ovu novinarku.

"Kakvo je ovo maltretiranje, da se turisti dvaput razmisle dal će doći ili ne? Šta se kuvate, gdje je vama sun protection, gdje su vam kapice?" upitao je. Snimka je ubrzo postala veliki hit na internetu.

Leo je inače plesač i koreograf koji se proslavio koreografijom baleta Ana Karenjina u zagrebačkom HNK te koreografijom i režijom baleta Opasne veze na Dubrovačkim ljetnim igrama 2014. godine. 

Nakon završene baletne škole u Beogradu diplomirao je na L'Ecole - atelier Rudra Béjart u Lausannei i odmah nakon toga počeo nastupati kao solist u poznatim europskim plesnim skupinama. Tijekom plesačke karijere nastupio je u koreografijama uglednih suvremenih koreografa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.