"This Is It": Poznati pohrlili na premijeru filma o Michaelu Jacksonu

IZ STOTINA sati materijala snimljenog na probama Michaela Jacksona za vrijeme priprema za povratničke koncerte koji su se trebali održati u Londonu, nastao je film "This Is It" koji je premijerno prikazan jučer, i to istovremeno u 15 gradova diljem svijeta. Na premijeri održanoj u Los Angelesu crvenim su tepihom prodefilirala brojna poznata lica. Tri sata nakon svečane globalne proslave, započela je prva javna projekcija dokumentarca, a hrvatska ga publika ima priliku pogledati od danas.

Jennifer Lopez, sveprisutna Paris Hilton, Mickey Rooney, Katy Perry, Jennifer Love Hewitt, Jermaine Jackson, Paula Abdul i brojni drugi imali su priliku prvi pogledati posljednje snimke života i rada kralja popa. Trailer filma prvi je put prikazan na ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards u New Yorku, kada su najpoznatiji pjevači svojim nastupom još jednom su odali počast Michaelu.

Film je rađen uz potporu Estate of Michael Jackson, redatelj je Kenny Ortega, a producenti su Randy Phillips, Kenny Ortega i Paul Gongaware. Prije filma promoviran je i istoimeni, posthumni album na kojemu se nalaze neki od najvećih Jacksonovih hitova, uključujući i neke pjesme na kojima back vokale Michaelu pjevaju The Jacksons.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.