Tanović u svom domu u Sarajevu ugostio Meg Ryan, bila i trudna cura Gorana Bogdana

Foto: Instagram

Bosanskohercegovački redatelj Danis Tanović priredio je veliku zabavu u svom domu za filmaše koji sudjeluju na Sarajevo Film Festivalu.

Na zabavi su bili Meg Ryan, Snežana Bogdanović, Uliks Fehmiu, Una Gunjak, Mario Knezović, Elita Suleiman i mnogi drugi. Fotografije je na društvenim mrežama podijelila Tanovićeva supruga Maelys de Rudder-Tanović. Na jednoj od fotografija može se vidjeti i trudna srpska glumica Jovana Stojiljković, djevojka glumca Gorana Bogdana, koja s njim trenutno čeka prvo dijete. 

Kuhala im filmašica

"Svake godine tijekom Sarajevo Film Festivala naš dom postane središte topline i tradicije zahvaljujući predivnoj Teresi Cavini. Njegujući tradiciju koju je započela tijekom Filmskog festivala u Cannesu, Teresa se na jedno popodne udaljila od svojih festivalskih obaveza kako bi kuhala za našu 'kinematografsku obitelj', koja je sve veća", napisala je Tanovićeva supruga zahvalivši filmašici Teresi Cavini, koja je kuhala za društvo.

"Hvala, SFF, na nevjerovatnim prilikama koje donosiš našem gradu i što nas činiš dijelom ovako živopisnog i nezaboravnog događaja", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.