Tanja Tomić: U trudnoću sam krenula debela

BIVŠA voditeljica RTL-a, Tanja Tomić, jučer se pojavila na reviji cipela Peko u zagrebačkom Westinu. Iako je u visokom stupnju trudnoće, Tanja je obula cipele s visokom potpeticom zbog čega je, priznaje, požalila. Naime, kako nam je otkrila trudnica, danas su je cijeli dan boljela stopala i svjesna je da joj to nije trebalo. "Smiješno mi je što svi misle da sam pred porodom jer sam zapravo u sedmom mjesecu trudnoće. Znam da nije bilo pametno obuti cipele na visoku petu jer me danas bole stopala", otkrila nam je Tanja koja nam nije mogla potvrditi čeka li zaista sina.

"Možda čekam sina, ali ništa nije 100 posto sigurno, barem kako tvrde doktori", priznaje bivša voditeljica. Iako su mnogi primijetili da se poprilično udebljala, Tanja priznaje da trudnoća nije krivac toga iako joj dobro dođe jer se često zna našaliti da je za njezin višak kilograma kriva upravo beba koju čeka.

"Od kad sam trudna dobila sam četiri i pol kile"


"Od kad sam trudna dobila sam četiri i pol kile. U trudnoću sam krenula već debela iako se često znam izvlačiti da sam se zbog trudnoće toliko udebljala", rekla nam je Tanja Tomić koja ima preko 70 kilograma. Iako mnogi očekuju da bi se Tanja mogla vratiti na male ekrane, bivša voditeljica nam je rekla da zasad neće biti ništa od toga.

"Ne znam koja je potreba za mnom na televiziji. Da mi netko da dobru ponudu naravno da bih pristala, ali dok nema ponuda nema ni razgovora o tome", priznala je Tanja kojoj, tvrdi, nimalo ne nedostaje takav način života. "Kad sam se udala znala sam što mogu očekivati od svog supruga, ali dolazi relativno brzo pa nije tako strašno", odgovor je Tanje na pitanje nedostaje li joj suprug Nikola, pomorac iz Malog Lošinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.