Sylvester Stallone nakon vijesti o razvodu objavio romantičnu fotku sa suprugom

JAVNOST je iznenadila vijest krajem kolovoza da se glumac Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin razvode nakon 25 godina braka. 

Glumac je sada zbunio pratitelje objavivši romantičnu fotografiju s Jennifer. 

"Prekrasno", piše u opisu objave na kojoj se Stallone drži za ruke s Jennifer u romantičnoj šetnji. Druga fotografija prikazivala je fotografiju na kojoj Stallone i Jennifer poziraju s kćerima.

"Ponovno ste zajedno?", "Predivno. Nadam se da pokušavate prebroditi težak period", "Nadam se da možeš promijeniti njenu odluku o razvodu", "Tako ste divan par", neki su od komentara pratitelja ispod glumčeve objave.

Stallone: Uvijek ću voljeti Jennifer

Nakon vijesti o razvodu glumac je opovrgnuo nagađanja da je do toga došlo jer je tetovažu supruge prekrio novom tetovažom njihovog rotvajlera Dwighta.

"Nismo prekinuli zbog tako trivijalnog razloga", rekao je, kako prenose strani mediji. "Jednostavno je svatko krenuo drugim smjerom. Jako poštujem Jennifer. I uvijek ću je voljeti, ona je nevjerojatna žena. Najmilija osoba koju sam ikada upoznao."

Stallone je također negirao tvrdnje da je "namjerno rasipao obiteljsku imovinu, što je imalo negativan učinak na bračnu stečevinu".

Podsjetimo, Sylvester Stallone i Jennifer Flavin vjenčali su se 1997. Par ima tri kćeri: Scarlet, Sistine i Sophiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.