Sydney Sweeney i Dakota Johnson su Spider-junakinje u filmu "Madame Web"

Foto: Press

Nakon popularne Gwen Stacy u prva dva nastavka animiranog Spider-Mana o Milesu Moralesu, u kina od 14. veljače stiže superherojski film "Madame Web" u kojemu glavne uloge napokon nose zagonetne Spider junakinje iz Marvelovih stripova!

Sydney Sweeney godinama žari i pali TV ekranima ulogama u hvaljenim i planetarnom popularnim serijama Euforija, Sluškinjina priča, Oštre stvari, a odnedavno je zagospodarila i kino platnom! Romantična komedija Samo ne ti, u kojoj je Sydney izvršna producentica i glavna glumica, apsolutno je rasturio kino blagajne diljem svijeta. Film je samo u Hrvatskoj pogledalo više od 40 000 ljudi!

Dok taj film i dalje igra u kinima, Sydney će s novim filmom "Madame Web" ovaj tjedan zaći i u superherojske odaje te postati Spider-Woman uz Dakotu Johnson, poznatu po erotskoj trilogiji 50 nijansi sive, koja u filmu glumi glavnu ulogu Cassandre Webb.

Prvi trailer filma prikazuje kako Madame Web počinje osjećati svoje nove moći te kako okuplja svoj tim da se sukobi s misterioznim zlikovcem. Cassandra Webb, bolničarka na Manhattanu koja se suočava s otkrićima o svojoj prošlosti, povezuje se s tri mlade žene predodređene za moćnu budućnost... ako uspiju preživjeti smrtonosnu sadašnjost u kojoj ih proganja misteriozni Ezekiel Sims.

Redateljica filma je renomirana S.J. Clarkson koja je radila na hit serijama Succession, Jessica Jones, Bates Motel, Dexter, Heroji, Banshee, Dr. House, a ovo joj filmski debi. Na scenariju je radila zajedno s Claire Parker (producentica serija Život na Marsu i MI-5). 

Uloge nose Dakota Johnson (trilogija 50 nijansi sive), Sydney Sweeney (serije Euforija, Sluškinjina priča, Oštre stvari, nadolazeća romantična komedija Samo ne ti) i Celeste O'Connor (Istjerivači duhova: Nasljeđe i nadolazeći Istjerivači duhova: Ledena prijetnja).  

Madame Web dolazi u kina 14. veljače, a do tada budite spremni za novu Spider avanturu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.