Sve za lovu: U reality showu poznati pili mokraću i jeli crve

Screenshot: YouTube

S BEAROM Gryllsom i njegovim metodama preživljavanja mogli smo se upoznati zahvaljujući i domaćim televizijama, a avanturist ima još aduta u rukavu kada treba šokirati gledatelje.

Tako je u britanskom showu "Mission Survive" priuštio gledateljima prizor slavnih osoba koje jedu crve i piju vlastiti urin. To je dio zadataka koje moraju obaviti kako bi preživjeli iscrpljujuću ekspediciju kroz prašumu, piše Daily Mail.

"U ovome ima više bjelančevina nego u piletini. Onaj koji želi preživjeti može na tome živjeti mjesecima", nagovarao je Grylls natjecatelje na slasne Mopani crve.

Budući da u ekstremnim uvjetima rijetko kada ima dovoljno pitke vode, morali su zaliti obrok urinom: "Smatrajte to duplom dozom, dobivate bjelančevine, ali i tekućinu".

Kako bi poboljšali njegovu zdravstvenu ispravnost, natjecatelji su smjeli prokuhati mokraću, no samom Gryllsu nije se dalo ni s tim zamarati.

"Muka mi je", "Hrpa slavnih pije mokraću. Svaka čast, Bear Grylls. Sto puta bolje od Big Brothera", "Gledam Beara Gryllsa i povraća mi se", neki su od komentara gledatelja na Twitteru.

U showu se natječu nama uglavnom nepoznati britanski glumci iz sapunica, voditelji i bivši sportaši. Bilo bi zanimljivo vidjeti verziju s holivudskim facama ili možda čak domaćim poznatim osobama. Ako bi je vodio Grylls, gledanost bi nedvojbeno bila velika.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.