Susan Boyle preživjela emocionalni slom i postala elegantna dama

DOTJERANE frizure, pažljivo i decentno nanesene šminke te u profinjenoj ljubičastoj haljini, Susan Boyle je i dalje daleko od stilske ikone, ali modni napredak je itekako vidljiv. Nestale su guste obrve te neukroćena masa kovrča zbog kojih je i dobila nadimak "Čupavi Anđeo", a pojavila se elegantna Susan koja je svoj novi imidž predstavila u američkom talk showu "Today".

Velika podrška Simona Cowella

Kada ju je voditeljica Meredith Viera upitala je li se podvrgla profesionalnom makeoveru, Susan je plaho odgovorila: "Samo blagom". Nakon što joj je plesna skupina Diversity odnijela pobjedu ispred nosa, 48-godišnja zvijezda reality showa "Britain's Got Talent" doživjela je emocionalni slom, ali uz pomoć liječnika i člana žirija Simona Cowella uspjela se oporaviti te posvetiti glazbi i snimanju albuma koji bi trebao biti gotov do Božića.

"Odlično se zabavljam. Ovo je neopisivo dobar osjećaj", rekla je Susan u prvom intervjuu koji je dala nakon rehabilitacije i dodala kako je tek sada počela uživati u iznenadnoj slavi s kojom se uistinu nije bilo lako nositi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.